CDR.cz - Vybráno z IT

DriveClub se připomíná v novém traileru [GC 2014]

Pokud už vás opustila mánie kolem oblíbené závodní hry Need For Speed a rádi byste okusili změnu, možná rádi sáhnete právě po DriveClubu, Ten o sobě dává vědět novým trailerem.

Gamescom Banner 0

DriveClub je PlayStation 4 exkluzivní závodní hra. Sony do ní vkládá velké naděje a měla by takřka nahradit už "ohrané" Need For Speed nebo Gran Turismo. Stejně jako v případě každého ročníku jakékoliv závodní hry vývojáři mluví o revolučních prvních, z kterých se prostě posadíte na zadek. Ostřílení hráči ovšem vědí, že vše je potřeba pochopitelně brát s rezervou.

Hodnotící systém bude v DriveClubu rozdávat hráčům body mimo jiné za cit pro jízdu nebo prostorovou přesnost. Čím vyšší reputaci si na závodní dráze vybudeme, tím širší se nám otevře nabídka nových vozidel. Můžete přijímat výzvy svých spoluhráčů, čím více závodníků na trati bude, tím vyšší odměny pak očekávejte.

Datum vydání hry je naplánováno na 7. října, podívejte se na zbrusu nový trailer, který tvůrci vypustili v útrobách GamesComu.

Za podporu během zpravodajství Gamescom 2014 děkujeme:

Redaktoři CDR.cz během zpravodajství používají výkonný Ultrabook™ Fujitsu T904.

Zdroje: 

Michal "MichalPospíchal" Pospíchal

V roli novináře se na herní scéně pohybuje už více než 9 let. V historii prošel několika velkými redakcemi, jako BonusWeb.iDnes.cz, naposledy se v roli šéfredaktora podílel na tvorbě serveru inGamer.cz, který byl 1. ledna 2014 sloučen s herní sekcí CDR.cz, kde nadále vedl rubriku. V červenci 2014 se na vlastní žádost přesunul na post editora magazínu. Od roku 2016 píše také pro DIIT.cz o technických a všeobecných tématech.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku DriveClub se připomíná v novém traileru [GC 2014]

Žádné komentáře.