CDR.cz - Vybráno z IT

Torchlight míří na mobilní platformy. Nový díl vyjde na iOS a Android [E3 2015]

Torchlight Uvodni
Jeden z těch lepších konkurentů kultovní série Diablo už ukázal své kvality v prvních dvou dílech, které zavítaly na Windows, Mac OS X, Linux, a v případě prvního dílu dokonce i Xbox 360. Tentokrát se značka přesune i na mobilní platformy.

E 3 Special 2015 Intel

Torchlight patří mezi velmi úspěšné kousky, co se týče hack’n’slash akčních RPG. První díl přinesl do žánru svěží vítr a pokračování mu dodalo ještě větší vůni. Naposledy se ale série rozmnožila v roce 2012, od té doby se za jeho služby nic zvláštního nestalo.

Na letošní E3 oznámilo studio Perfect World nový díl, Torchlight Mobile. Nejedná se tedy o konverzi, ale zbrusu nový titul. Čas tak s ním mohou vyplnit i hráči, kteří mají první dva díly projité skrz naskrz.

Pozorní se jistě zarazí nad zmíněným studiem Perfect World. Doposud měli sérii v rukou Runic Games, žezla se tentokrát chopily jiné ručičky. Vývojáři nicméně slibují, že si titul zachová stejného ducha, od soubojového systému, levelování, sbírání kořistí a vzhled jako původní díly od Runicu.

Nic moc nového o titulu ukázáno nebylo. Pokud se během výstavy objeví některé záběry z hraní, nebo alespoň screenshoty, budeme vás informovat. Torchlight Mobile by měl zavítat na iOS a Android do konce roku 2015. O Windows Phone nepadlo žádné slovo.  

Nezapomeňte sledovat herní sekci CDR pro kompletní přehled všech novinek z letošní E3 výstavy. Po celý týden vás budeme zásobovat denně desítkami článků, díky kterým vám nic neunikne. 

Zpravodajství E3 2015 ve spolupráci se společností Intel

Děkujeme za zápůjčku výkonných zařízení s procesory Intel Core.

Lenovo IdeaPad Y50-70 a Dell Latitude E7450

Diskuse ke článku Torchlight míří na mobilní platformy. Nový díl vyjde na iOS a Android [E3 2015]

Žádné komentáře.