CDR.cz - Vybráno z IT

Epic rozdává další hry zdarma: Na vyzvednutí 13 z 15 máte čas do středy 17:00

Digitální obchod Epic Games Store pokračuje ve své nabídce her zdarma. Tentokrát si přijdou na své hráči simulátorů.

V online obchodě s videohrami Epic Games Store máte možnost až do 17:00 (29.12.) získat zdarma videohru Moving Out.

Za hrou Moving Out stojí herní vývojáři ze švédského studia Devm Games a australského studia SMG Studio. Vydavatelem je společnost Team 17. V minulosti Epic už rozdal zdarma řadu her od tohoto vydavatelství. Byly to např. hry The Escapists, Overcooked 2, Yooka-Laylee, Automachef, Yoku’s Island Express nebo Neon Abyss.

Hra Moving Out vyšla v roce 2020 a jedná se o simulátor, ve kterém si vyzkoušíte práci člena stěhovacího týmu. V roli stěhováka musíte v časovém limitu dostat z bytu do stěhovacího vozu nábytek a spotřebiče. Nebudete to ale mít zase až tak jednoduché, protože po cestě ke stěhovacímu vozu na vás čekají různé překážky a nástrahy, které musíte překonat. Některé těžké předměty můžete přenášet jen ve dvou lidech a jiné předměty jsou zase křehké, takže na ně musíte dávat pozor, aby se nerozbily. Hra je určena pro jednoho až čtyři hráče a nejvíce si ji užijete v kooperativním hraní s kamarády. V kampani budete řešit jako stěhováci obrovské množství úkolů v různých prostředích, jako je např. zoo, farma, strašidelný dům a dokonce se podíváte i na vesmírnou stanici.

Hra Moving Out si vysloužila na metacritic od odborných recenzentů metascore 79 a od hráčů následně souhrnné hodnocení 7,4.

Moving Out si můžete přidat zdarma do své knihovny na tomto odkazu.

Zdroje: 

Epic Games Store

Petr "Ereb" Vašíček

Redaktor CDR/DIIT píšící o všem, co souvisí s autorským právem, světem robotiky, stále záhadným vesmírem a technickými novinkami v oblasti vojenství. Cizí mu není ani svět videoher - rád s nostalgií vzpomíná na staré herní konzole a herní pecky, kvůli nimž už dnes člověk musí sáhnout po DOSBoxu.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Epic rozdává další hry zdarma: Na vyzvednutí 13 z 15 máte čas do středy 17:00

Středa, 29 Prosinec 2021 - 13:47 | Mirda Červíček | Ani zadarmo. Ten jejich herní klient je příšerný.

Zobrazit diskusi