CDR.cz - Vybráno z IT

Final Fantasy 15 pro PC zasáhl hoax. Podporovat modifikace však bude

Nejnovější díl Final Fantasy 15 nezůstane exkluzivním pouze pro konzole Sony, ale objeví se i na platformě PC. Na veřejnost unikl trailer ku příležitosti PC launche, ze kterého údajně stihli uživatelé včasně získat informací před jeho stažením.

Final Fantasy 15 pro PC zasáhl falešný hoax. Podporovat modifikace však bude [GC 2017]

V posledních několika hodinách byl internet pobouřen informacemi, že si nové Final Fantasy 15 pro PC vyžádá procesor Intel i7 o taktu 3.4 GHz, grafickou kartu GeForce GTX 1080Ti a 170 GB na pevném disku. Vývojáři uvedli však před okamžikem na rovinu, že se jednalo pouze o specifikace stroje, na kterém byla hra prezentována v průběhu aktuálně probíhající výstavy GamesCom. 

Pravdivou informací ovšem je, že hra bude podporovat uživatelské modifikace, díky kterým může získat hra zcela nový rozměr. Sdělil tak veřejnosti Hajime Tabata na aktuálně probíhajícím veletrhu GamesCom, ačkoliv nezaručuje, že tato funkce bude zpřístupněna již během vydání hry, které je stanoveno na začátek roku 2018.

Final Fantasy 15 také na veletrhu odhalilo svoji mobilní verzi nazvanou Pocket Edition, který by měla poskytnout původní obsah v chibi grafickém kabátku. Neplést ovšem s Final Fantasy XV: A New Empire, která je jen variací na typické strategické mobilovky. Kapesní edici můžete posoudit na videu výše. 

Zdroje: 

Diskuse ke článku Final Fantasy 15 pro PC zasáhl hoax. Podporovat modifikace však bude

Žádné komentáře.