CDR.cz - Vybráno z IT

Gearbox ohlašují nový díl kooperativní závislosti Borderlands

Borderlands 3
Pro všechny fandy vyprahlých planet, nesčetného množství zbraní a pohledných záporáků máme velmi příznivé zprávy - pokračování série Borderlands se v budoucnu jistě dočkáme!

Že se dočkáme dalšího dílu Borderlands možná není až tolik překvapující, jak by se mohlo zdát. Mluvíme koneckonců o velmi populární, ale hlavně velmi lukrativní značce. Na druhou stranu se poslední díl nesetkal s pěknými ohlasy, a tak se mohli někteří strachovat, aby série nebyla definitivně zaříznuta.

I tak nás ale potěšilo oficiální potvrzení, které přišlo pár dní zpátky na výstavě PAX East, kde výkonný ředitel, Randy Pitchford, řekl, že jejich dalším projektem, po dokončení Battleborn a všech jeho DLC, bude právě nové Borderlands.

Borderlands Pre Sequel 09

Projekt se zatím zdá být v pouze čistě myšlenkové rovině a sám Pitchford prohlásil, že si zatím nejsou jisti ani jménem, a že by se nový díl klidně mohl jmenovat Borderlands 4, protože "taková tahle série prostě je".

V rámci brainstormingu se údajně přemýšlí i nad přidáním postavy Scootrova syna Scoopera. Na jisté odkazy bychom se prý mohli těšit i v výše zmiňovaném Battleborn. Potvrzené zatím ovšem není nic a jediné, co nyní doopravdy víme, je, že skutečně budou další Borderlands. Kdy, záleží pouze na času, který budou vývojáři věnovat brzy vycházejícímu Battleborn

Pavel Vevera

Členem redakce inGamer.cz byl od samotného založení v roce 2012. Původně působil jako multisekční redaktor, přispívající jak články, tak video tvorbou, nakonec se však ustálil na textech. Jako externista od 1. ledna 2014 pokračuje v rámci herní rubriky CDR.cz, kam se redakce i část obsahu inGameru přesunula.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Gearbox ohlašují nový díl kooperativní závislosti Borderlands

Žádné komentáře.