CDR.cz - Vybráno z IT

České Kingdom Come: Deliverance láká novým trailerem a prkennými tvářemi

nepřehlédněte
Nejsledovanější tuzemská hra, která oslnila před lety na Kickstarteru, brzy míří do finiše. Na letošním GamesComu se vývojáři pochlubili další upoutávkou, která prozrazuje trochu historie a ukazuje grafické neduhy.

Vydání Kingdom Come: Deliverance se táhne už několik let, počínaje Kickstarterovou kampaní z roku 2014. Za tuto dobu jsme mohli ozkoušet několik předčasných verzí v rámci alpha i beta testování, které vždy lákalo novými mechanikami a prvky.

Ačkoliv se ještě nedávno zdálo datum vydání hry v nedohlednu a zatarasené nesčetným množstvím odkladů, nedávno stanovené datum 13. února 2018 zatím zůstává neposkvrněné. Vývojáře tak dělí přibližně půl roku od soudného dne a toho, aby vyladili všechny zbylé nedostatky. Všechny hlavní platformy, PC, PS4 a Xbox One, by se měly dočkat hry v tentýž termín. 

V nové upoutávce můžeme bohužel pozorovat hned několik technických nedostatků, týkajících se především animací obličejů a synchronizace dabingu s ústy. Skepsi je možné vycítit i v komentářové sekci pod videem na oficiálním YT kanále vývojářů, kde fanoušci o svém rozčarování živě diskutují.

Vývojáři mají údajně tyto nedostatky v plánu opravit, snad ještě před vydáním. Vyjma toho působí hra vizuálně o něco živěji a hraje svěžejšími a pestřejšími barvami. 

Zdroje: 

Diskuse ke článku České Kingdom Come: Deliverance láká novým trailerem a prkennými tvářemi

Žádné komentáře.