CDR.cz - Vybráno z IT

Kytičky vyrazily do války proti zombíkům. Kdo vyhrál? [E3 2015]

Plants vs. Zombies zatím stále publikum neomrzelo a evidentně hráče baví. Připravte se na pokračování v podobě Garden Warfare 2.

E 3 Special 2015 Intel

Každá tisková konference prochází různými fázemi a jiné to nebylo ani u Microsoftu. Pro odreagování a zpestření přišla už tradičně řeč na Plants vs. Zombies, zábavnou hříčku, o jejímž pokračování v podobě Garden Warfare 2 jsme poprvé slyšeli už minulý rok.

Tehdy se prezentovala velice vtipným trailerem, který v řadách publika zklidil pozitivní reakce v podobě smíchu i bouřlivých ovací. A protože ta letošní konference Microsoftu byla veskrze velká nuda, pohodička v podobě Plants vs. Zombies rozhodně přišla vhod.

K dispozici bylo video, které mluví za všechna textem formovaná slova. Plants vs. Zombies: Garden Warfare 2 je zkrátka tak specifická hra, že si na ní názor musíte udělat úplně sami.

Nezapomeňte sledovat herní sekci CDR pro kompletní přehled všech novinek z letošní E3 výstavy. Po celý týden vás budeme zásobovat denně desítkami článků, díky kterým vám nic neunikne. 

Zpravodajství E3 2015 ve spolupráci se společností Intel

Děkujeme za zápůjčku výkonných zařízení s procesory Intel Core.

Lenovo IdeaPad Y50-70 a Dell Latitude E7450

Zdroje: 

Michal "MichalPospíchal" Pospíchal

V roli novináře se na herní scéně pohybuje už více než 9 let. V historii prošel několika velkými redakcemi, jako BonusWeb.iDnes.cz, naposledy se v roli šéfredaktora podílel na tvorbě serveru inGamer.cz, který byl 1. ledna 2014 sloučen s herní sekcí CDR.cz, kde nadále vedl rubriku. V červenci 2014 se na vlastní žádost přesunul na post editora magazínu. Od roku 2016 píše také pro DIIT.cz o technických a všeobecných tématech.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Kytičky vyrazily do války proti zombíkům. Kdo vyhrál? [E3 2015]

Žádné komentáře.