CDR.cz - Vybráno z IT

Nadílka GamesCom videí k Far Cry 4 na jednom místě [GC 2014]

Farcr 4 73
Far Cry 4 je velkým tématem letošního GamesComu a Ubisoft se přijít s novými informacemi rozhodně příliš neostýchá. Ba naopak, na veřejnost vypustil dvojici nových videí.

Gamescom Banner 0

Boom kolem Far Cry 4 odstartoval ve stejném měřítku, jako tomu bylo v případě třetího dílu. Budeme však doufat, že se Ubisoft poučil z vlastních chyb, kdy při množství vypuštených trailerů k Far Cry 3 v podstatě odtajnil téměř kompletní dějovou linii jednoho z hlavních záporáků hry, Vaase.

V prvním videu si uděláme výlet na Kyrat, hlavní dějiště hry. Oblast pokrývá pohoří Himaláj, takže sem tam nechybí nějaká ta lavina nebo divoká zvěř, která vám půjde po krku. Mimo to přijde řeč i na Shangri-La, skrývající mytologickou minulost. Tam se také objevíte po boku bílého tygra.

Druhé video upřesňuje informace známé už z červnové E3. Tam Ubisoft oznámil, že majitelé verze pro PlayStation si bude moci v rámci kooperačního módu přizvat do hry i přátele, kteří si hru nepořídili. Každý majitel hry obdrží 10 klíčů, které bude moci dle uvážení rozdat. Takovému člověku se pak otevře možnost připojit se ke společnému hraní.

Far Cry 4 vychází 18. listopadu v Severní Americe a 21. listopadu v Evropě pro platformy Windows PC a staré i nexgenové konzole PlayStation a Xbox.

 
Za podporu během zpravodajství Gamescom 2014 děkujeme:

Redaktoři CDR.cz během zpravodajství používají výkonný Ultrabook™ Fujitsu T904.

Michal "MichalPospíchal" Pospíchal

V roli novináře se na herní scéně pohybuje už více než 9 let. V historii prošel několika velkými redakcemi, jako BonusWeb.iDnes.cz, naposledy se v roli šéfredaktora podílel na tvorbě serveru inGamer.cz, který byl 1. ledna 2014 sloučen s herní sekcí CDR.cz, kde nadále vedl rubriku. V červenci 2014 se na vlastní žádost přesunul na post editora magazínu. Od roku 2016 píše také pro DIIT.cz o technických a všeobecných tématech.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Nadílka GamesCom videí k Far Cry 4 na jednom místě [GC 2014]

Žádné komentáře.