CDR.cz - Vybráno z IT

Slack nabídne souhrn důležitých konverzací. Opět díky umělé inteligenci

Zdroj: Shutterstock

Slack uvedl novou funkci nazvanou "Recap", která vám denně posílá přehled klíčových konverzací. Tato funkce využívá umělou inteligenci ke shrnutí důležitých informací z vašich vybraných kanálů, což vám pomůže zůstat informovanými bez nutnosti se brodit záplavou zpráv.

V podstatě Recap funguje jako váš osobní ranní zpravodaj, sbírající klíčové informace z konverzací a prezentující je v jednoduchém a strukturovaném formátu. Uživatelé tak mají možnost vybrat si, které kanály chtějí sledovat, a pak dostávají denní souhrny, které jsou snadno dostupné na postranním panelu.

Podle Jackie Rocca, viceprezidentky produktu ve Slacku, je tato funkce odpovědí na potřeby uživatelů, kteří chtějí zůstat informovaní, aniž by museli procházet zahlcenými konverzacemi. "Možná nepotřebuji tuto konverzaci k tomu, aby mě vytrhla z toku práce, a chci mít tento druh denních digitálních novin, které mi poskytují souhrn toho, co se v těchto rozhovorech děje," vysvětlila Rocca.

Zdroj: Shutterstock

Recap však není jedinou novou funkcí, kterou Slack představil. Společnost také rozšířila přístup k dalším generativním funkcím umělé inteligence, které byly dříve dostupné pouze uživatelům s nejvyšším předplatným, tzv. Slack Enterprise. Souhrnný nástroj, který používá umělou inteligenci ke shrnutí konverzací, je nyní k dispozici jako doplněk ke všem placeným plánům Slack.

Ještě před nedávnem byly tyto pokročilé funkce dostupné pouze uživatelům s nejdražším předplatným. Avšak s novým zpřístupněním se stávají dostupné i pro uživatele s plány Pro a Business+, čímž se zvýší přínosy těchto účtů.

Zatímco konkrétní technologie, kterou Slack AI využívá, nebyla zveřejněna, Rocca zdůraznila, že veškeré modely jsou hostovány na vlastních serverech společnosti, což zajišťuje bezpečnost dat. Navíc Slack nepoužívá žádná zákaznická data k trénování svých modelů, což poskytuje uživatelům jistotu ohledně ochrany soukromí.

Pro uživatele, kteří chtějí využívat tyto pokročilé funkce umělé inteligence, ale nemají nejvyšší předplatné, Slack nabízí možnost upgradu za příplatek 10 dolarů měsíčně. Bohužel, uživatelé s bezplatnými účty nebudou mít přístup k těmto funkcím a budou je muset upgradovat, pokud chtějí využívat všechny výhody, které umělá inteligence od Slacku nabízí.

Diskuse ke článku Slack nabídne souhrn důležitých konverzací. Opět díky umělé inteligenci

Žádné komentáře.