CDR.cz - Vybráno z IT

Take Two zřejmě hledá herce pro Mafii 3, odehrávat by se mohla v Louisianě

Na základě inzerátu se herní scénou šíří spekulace o tom, že Mafia 3 se bude odehrávat v Louisianě. Vypovídají o tom totiž charakteristiky tří postav, pro které hledá vydavatelství Take Two herecké obsazení. Nejde ale nakonec o zcela jiný titul?

Vydavatelský magnát Take Two na internetu uveřejnil inzerát, ve kterém hledá herce pro nejmenovanou videohru. Ústřední roli ztvární trojice postav, jejichž charakteristika napovídá, že příběh by se mohl odehrávat v Louisianě. Největším městem tohoto jižního státu USA je mimochodem New Orleans, podle průzkumu z roku 2010 se v něm odehrálo nejvíce vražd ze všech amerických měst s počtem obyvatel větším než 250 tisíc. Město je známé také pro činnost mafiánských klanů.

První postavou z inzerátu je sirotek Franklin. Je smíšencem afroameričana a bělocha, starší 20 let, po návratu z války (stejný námět potkal už Mafii 2), se usazuje v Louisianě, kde se také narodil, a vrhá se na kriminální dráhu. Je outsiderem mezi bílou i černošskou komunitou a je oddaný těm, které považuje za "rodinu". 

Druhým v pořadí je Tony. Ač je původem Ital, narodil se v Louisianě. Je mu něco přes 30, chodí upravený, dobře oblékaný a je géniem přes čísla a statistiku. Také právě proto se pohybuje v sázkařském byznysu. Více než o lidi se stará hlavně o čísla a zisk. Není typickým gangsterem, na povrchu působí klidně a spíše společensky v pozadí, ve skutečnosti dokáže být ale pěkně agresivní. Tony se nebojí lidí, prostě jim nerozumí nebo je nemá rád. 

I třetí v pořadí, Mike, se narodil v Louisianě a stejně jako Tony, také on je původem Ital. Brzy mu bude 20, více mluví, než činí - na veřejnosti o sobě nechává šířit pověst jako o velkém gangsterovi, ve skutečnosti je ale spíše pouliční podvodníčkem. Jakmile jde do tuhého, jeho teenagerský strach jej ovládne a Mike se stáhne do postraní.

Tři hlavní charaktery měla Mafia, tři hlavní charaktery měla i Mafia 2. Jak se zdá, v obou dílech to fungovalo, tak proč ne ve třetím? Navíc zasazení do mafiánského New Orleans po druhé světové válce a slova o gangsterech jasně napovídají tomu, že by skutečně mohlo jít o postavy z připravované Mafia 3, jejíž vývoj byl z České republiky přesunut do USA a údajně restartován, jak jsme vás informovali již dříve. Ale co návaznost na konec Mafia 2?

Pokud se skutečně jedná o hrdiny Mafia 3, zaujali vás? Kde byste rádi třetí díl viděli vy?

Zdroje: 

Michal "MichalPospíchal" Pospíchal

V roli novináře se na herní scéně pohybuje už více než 9 let. V historii prošel několika velkými redakcemi, jako BonusWeb.iDnes.cz, naposledy se v roli šéfredaktora podílel na tvorbě serveru inGamer.cz, který byl 1. ledna 2014 sloučen s herní sekcí CDR.cz, kde nadále vedl rubriku. V červenci 2014 se na vlastní žádost přesunul na post editora magazínu. Od roku 2016 píše také pro DIIT.cz o technických a všeobecných tématech.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Take Two zřejmě hledá herce pro Mafii 3, odehrávat by se mohla v Louisianě

Žádné komentáře.