CDR.cz - Vybráno z IT

Tohle jsou tvary budoucí Toyoty Auris pro rok 2018. Jezdí polepená izolepou

Rok co rok vyvíjí automobilky nové vozy, které budou moci uvést na trh. V oblasti automobilů panuje poměrně silně konkurenční prostředí, tudíž se není čemu divit. A nezaostává ani Toyota.

Pokud jste už někdy viděli fotky prototypů nových automobilů, tak jistě víte, jak vypadají. Pokud ne, představte si mladíka v oprýskaném BMW, které je starší než on. Případné promáčkliny a praskliny se bude snažit vyřešit co nejlevněji, lepicí páskou. Tak nějak podobně vypadají vyvíjené vozy, jen jsou onou páskou polepeny celé.

Jde o to, aby výrobce zamaskoval, co připravil. Jednak před námi, zákazníky, ale především před konkurencí. Všechno musí být utajeno až do onoho dne představení. A nová Toyota Auris není výjimkou. Z fotografií můžeme vypozorovat přední světlomety připomínající ty z modelu Mirai, na hatchback standardně dlouhý rozvor náprav, a vskutku zajímavě tvarované dveře kufru. Ale vypadá to, že spíš nejsou určeny přímo pro tento vůz a finální verze auta bude mít jiné.

Vzhledem k tomu, že aktuální model je prodáván i s hybridním motorem, bude novinka nejspíše nabízena taktéž s tímto agragátem. Přeci jen je Toyota jakýmsi průkopníkem, který dostal tuto technologii k masám. Na všechny oficiální si budeme muset ještě počkat, ale dá se předpokládat, že oznámení proběhne už příští rok.

Tagy: 
Zdroje: 

Pavel Štrobl

#Externista #CSharp #Microsoft #IoT #Mobilní_technologie #ARM #Elektromobilita #Alternativní_paliva #Old_games #DOS #Student #Burgery

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Tohle jsou tvary budoucí Toyoty Auris pro rok 2018. Jezdí polepená izolepou

Žádné komentáře.