CDR.cz - Vybráno z IT

Uniklo Watch Dogs Legion z post-brexitového Londýna. Hratelná budou všechna NPC

WatchDogs-Uvod
Herní veletrh E3 je za dveřmi, a už zpoza nich vystrkují některé hry první růžky. Na britském Amazonu se objevilo pokračování známé série od Ubisoftu, Watch Dogs, s podtitulem Legion, který v souvislosti s uniklými informacemi je více než příhodné.

Únik nových Watch Dogs zní skoro jako oxymóron, jelikož se jedná o značku s tématem hackerství a chatrností moderních technologií, zejména v rámci bezpečnosti a soukromí. Již dlouho se spekulovalo, že třetí díl této série se podívá do Londýna, a nejnovější únik tyto informace jedině potvrzuje.

Zatímco v prvním díle jsme se vžili do role Aidena Pearce a ve druhém do role Marcuse Hollowaye, ve třetím díle bude otázka protagonisty mírně schizofrenní. Běžné hry s otevřeným světem využívají NPC pouze jako kulisy, s přednastaveným vzorcem chování ale bez výrazného zásahu do hráčova prožitku. Watch Dogs Legion bude ale podle všeho jiný případ.

Hratelnou postavou totiž bude jakékoliv NPC, které v průběhu hraní potkáte a rozhodnete se jej rekrutovat do svých řad. Každá taková postava by měla mít vlastní sadu animací, dabingu, povahových vlastností a vzezření generované sofistikovaným interním systémem. Různé příběhové události tak budete moci prožívat z různých úhlů pohledu, v závislosti na tom, za jakou z postav a kde právě hrajete.

V tuto chvíli není prozatím jasné, zda bude příběh spojovat alespoň nějaká ústřední postava nebo půjde jen o hybatele v cutscénách. Více informací bychom se měli dozvědět za 2 týdny na herním veletrhu E3.

„Watch Dogs Legion je zasazeno do dystopické verze Londýna z blízké budoucnosti. V tomto post-Brexitovém světě změnila společnost, politika i technologie osud Londýna, jedno z nejikoničtějších měst na světě, které celá staletí zasahovalo do západní kultury,“ zněla anotace na produktové stránce Amazonu, než byla nabídka stažena.

Tagy: 
Zdroje: 

Diskuse ke článku Uniklo Watch Dogs Legion z post-brexitového Londýna. Hratelná budou všechna NPC

Žádné komentáře.