CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k Smartphone Vonino Jax QS potěší výbavou i cenou: Je libo 512GB úložiště zdarma?

Dobrý den,
používám OneDrive (SkyDrive), protože je integrován do Windows 8.1.

S pozdravem Švirda

+1
-65
-1
Je komentář přínosný?

Nepouzivam zadny, protoze neverim nicemu, co si sam nezabezpecim.

+1
-4
-1
Je komentář přínosný?

... například nabouraným šifrovacím algoritmem od NSA :) (musel jsem si rýpnout)

+1
-63
-1
Je komentář přínosný?

Zajímavý je, že tu píšete o Vonino EGO QS, ale jako hlavní foto a pak i na vložených fotkách máte "Inew V3" a popisovaný telefon je vyfocen pouze mizerně zezadu. Nebo ten bílý je prodáván také pod značkou Vonino ? O kterém telefonu tedy píšete ?

Edit: tak jsem zjistil, že bílý je Vonino JAX. Sranda je, že Inew V3 (totožný telefon) se prodává již od prosince 2013.

+1
-70
-1
Je komentář přínosný?

Děkuji za skvělý postřeh, na základě rozhovoru s oficiálním zastoupením na CeBITu došlo k omylu. Výrobce se rebrandingem Inew V3 zatím oficiálně nechlubí a poměrně mlží. Máte tedy pravdu - jedná se o Inew V3, neboli budoucí Vonino Jax QS - opraveno. :-)

+1
-16
-1
Je komentář přínosný?

Výborně, myslel jsem si to :-)

Jinak mohu jen potvrdit dobré zkušenosti s Inew V3, protože jeden vlastním. Display je opravdu výborný a to i v porovnání s TOP konkurencí, foťák je také na skvělé úrovni, což v této kategorii nebývá zvykem. Jediná nevýhoda je problém s nabíjením baterie, kdy se nabije cca na 85% kapacity a pak prudce skočí na 100% přičemž ze 100% na oněch 85 skočí během 30 minut.

+1
-59
-1
Je komentář přínosný?

A jak je to u tebe s GPS? Jak jsem pročítal Androidfórum tak na GPS si lidi nejvíc stěžujou, ale vzhledem ktomu, že se dá sehnat na Alíkovi už za 150$ (3000,- Kč) včetně DHL dopravy tak za tu cenu je to celkem dobře vybavenej telefon. Pro všechny rejpaly při objednání tohoto telefonu z Číny máte pouze 1 rok záruku, neplatíte žádné clo, ale pouze, když máte smůlu tak doplácíte DPH. Tudíž vás pak tenhle telefon vyjde celkem na cca 3600,-Kč (včetně doplatku DPH ). :-)

+1
-57
-1
Je komentář přínosný?

u mě je GPS naprosto v pořádku, fix bez dat cca 60 vteřin a pak v navigaci Sygic spolehlivě drží i za deště a ve městě. Na Alíkovi si to chce dát trochu majzla na prodejce, protože někteří sice nabízejí úžasnou cenu za tento telefon, ale pak nejsou schopni jej dodat, chce to sledovat hodnocení ! Já nakoupil sice o nejakej ten dolar dráž na Antelife a nelituju. Ono celé objednávání z číny je hlavně o zkušenosti s daným prodejcem.

+1
+46
-1
Je komentář přínosný?

Dobrý den ,
používám Droxbox 2.4.11

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Panove,
nerad vam kazim poteseni z Inew mobile, ale tento prodejce je v Cine znamy jako dobry podvodnicek, ktery prodava produkty jinych a to drive, nez je pusti vyrobce na trh. Ma dobre kontakty po vyrobnich zavodech a pak jako u Nike ci Motoroly, proste cekaji, az jim majitel vyrobi kousky navic pote, co vyrobu zacne puvodni vyrobce. Jestli je Vonino vyrobce ci ne, to netusim. Ale vim, ze Inew je jen premalovavac zarizeni.
Iproto na sva zarizeni neposkytuji temer zadnou vyvojovou podporu a aktualizace.

Zajimave je, ze takovyto server na informace od Inew naleti a neproveri si to. Je to celkem jednoduche. Na cinskych serverech je o nich dost informaci.

Frantisek

+1
-69
-1
Je komentář přínosný?

Frantisku,
netusim kde jsi na tohle prisel, ale konkretne o V3 se Inew stara prave na cinske pomery nadstandartne. Napriklad co se tyce vydavani novych FW tak tam je vyvoj velmi rychly. O tom kdo je premalovavac a kdo ne tak to je pomerne zapeklite, protoze i vetsi cinsti vyrobci si bezne nechavaji vyrabet sva zarizeni u jinych firem a to plati pro "vyrobce" ze zapadu, kteri si radi "branduji" jina zarineni... napriklad u ZTE ...

+1
-8
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.