CDR.cz - Vybráno z IT

Nechte do svého domu vstoupit moderní technologie a ušetřete

PR článek
Danfoss Treti
S technologií je spojováno čím dál tím více každodenních záležitostí. Některé běžný život ovlivní více, jiné méně. Společnost Danfoss vám však se svým inteligentním vytápěním může zpříjemnit každý kout vašeho domova i peněženky.

Bylo jen otázkou času, než v současném trendu všudypřítomného obohacování technologiemi dojde řada i na vytápění domácnosti. Průkopníkem na trhu v této oblasti je dánská společnost Danfoss, která nově cílí i na Českou Republiku. Už i my tak můžeme opustit minulost a začít žít ve světě zítřka s moderní domácností. 

V předcházejících dvou týdnech jsme se věnovali možnostem ovládání domácího vytápění za pomoci mobilního telefonu, díky kterému tak můžete regulovat teplotu své domácnosti, kdekoliv a kdykoliv si jen přejete. Jedním z hlavních bodů chytrého vytápění je finanční úspora, která kupodivu velmi brzy překryje prvotní náklady. Přestaňte tedy točit se svými kohoutky radiátorů a zatočte raději pořádně se svými účty. 

Zena Danfoss

Pokud svoji teplotu v domácnosti v současnosti upravujete ručně, slibuje společnost Danfoss roční úsporu nákladů až do výše 46 %. Výpočet je založen na evropských průměrech, vaše úspora se tedy může pohybovat výše i níže – podle toho, zda si s termostatem pravidelně hrajete či jej necháváte napospas vyhřívat vaši domácnosti, i když zrovna nejste doma. 

S chytrými vytápěcími systémy Danfoss Link™ odpadají veškeré starosti s kontrolou domácnosti. Po jednoduché instalaci ve vašem bytě či domě pouze nastavíte program tak, aby vyhovoval vašemu dennímu harmonogramu, včetně dovolené. Zařízení prostory včas rovněž i vyhřeje, abyste po svém návratu nezaznamenali změnu. Nechoďte do práce proto, abyste doma zbytečně utráceli. Choďte do práce tak, aby vám vaše domácnost zároveň šetřila. 

Systémy Danfoss Link oplývají mnoha režimy, které stačí jednou nastavit a poté už mezi nimi jednoduše přepínat pár kliknutími (například v aplikaci Danfoss Link™ App, které jsme se věnovali minule). Výhodou aplikace a celkově systému Danfoss Link je intuitivní a velice přívětivé uživatelské rozhraní, které skutečně nabízí jen to nejdůležitější na dosah několika vteřin.

Mnoho domácností dělá příkladovou chybu s vytápěním při otevřeném okně. Systémy Danfoss Link jsou však schopny tuto změnu zaznamenat a veškeré vytápění přizpůsobit tak, abyste peníze doslova nevyhazovali oknem. Přestaňte se tedy obávat i podobných úniků tepla. Neklesejte na mysli, Danfoss vám to vyčíslí.

Stastna Rodina 0

Další výhodou systémů Danfoss Link je jejich flexibilita, která umožňuje jednoduchou instalaci a snadné přemístění. Není tedy problém kontaktovat své známé – třeba vám jej nechají ozkoušet, abyste se přesvědčili na vlastní kůži, že se vytápění s pomocí systémem Danfoss Link™ skutečně vyplatí.

Pokud vás zajímá pořizovací cena systémů Danfoss Link™, stačí navštívit oficiální stránky Danfoss, kde se nachází jednoduchá kalkulačka pro výpočet orientační ceny přímo na míru vaší domácnosti. 

Redakce CDR (Google+)

Redakci CDR.cz tvoří tým mladých žurnalistů, které spojuje společná láska k moderním technologiím. Milují chytré gadgety, vylepšováky a nejnovější zařízení všeho druhu.

více článků, blogů a informací o autorovi