CDR.cz - Vybráno z IT

Vyfoťte se aplikací v mobilu a přeneste svůj obličej do NBA Live 16 [E3 2015]

Důležitou součástí sportovních her je editor postav. Pokud jste se někdy snažili vytvořit si hráče podle vlastní fotky, EA vám splní sen. Lépe a jednodušeji už to snad ani nejde.

E 3 Special 2015 Intel

V rámci sportovního okénka konference společnosti Electronic Arts došlo vedle hokeje a fotbalu taky na basket. Už tradiční značka v podobě NBA ale letos poměrně překvapila, a to novou technologií, kterou hráčům přináší.

Po skončení ani ne minutového traileru jsme v redakci házeli sázky o to, zda teď na podium přijde nějaký slavný basketballista a poví nám něco o tom, jak hrozně je tahle hra booožííí. A světe div se, přišel.

Nešlo ale tentokrát o sáhodlouhou debatu o nesmyslech, to si EA nechalo až na průšvih v podobě FIFA 16 (kdy na prkna, co znamenají svět, přišla dávno vyhaslá hvězda v podobě fotbalisty Pelého). Na hráči míčového sportu, u kterého je povoleno používat ruce a skákat nebezpečně vysoko, byla prezentována právě nová technologie snímání obličeje.

Pomocí aplikace v mobilním telefonu si naskenujete vlastní obličej, který se pak do pěti vteřin převede do hry, kde vám slouží jako základ podobizny při tvorbě vlastního hráče. To je docela hezký nápad.

Nezapomeňte sledovat herní sekci CDR pro kompletní přehled všech novinek z letošní E3 výstavy. Po celý týden vás budeme zásobovat denně desítkami článků, díky kterým vám nic neunikne. 

Zpravodajství E3 2015 ve spolupráci se společností Intel

Děkujeme za zápůjčku výkonných zařízení s procesory Intel Core.

Lenovo IdeaPad Y50-70 a Dell Latitude E7450

Tagy: 
Zdroje: 

Michal "MichalPospíchal" Pospíchal

V roli novináře se na herní scéně pohybuje už více než 9 let. V historii prošel několika velkými redakcemi, jako BonusWeb.iDnes.cz, naposledy se v roli šéfredaktora podílel na tvorbě serveru inGamer.cz, který byl 1. ledna 2014 sloučen s herní sekcí CDR.cz, kde nadále vedl rubriku. V červenci 2014 se na vlastní žádost přesunul na post editora magazínu. Od roku 2016 píše také pro DIIT.cz o technických a všeobecných tématech.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Vyfoťte se aplikací v mobilu a přeneste svůj obličej do NBA Live 16 [E3 2015]

Žádné komentáře.