CDR.cz - Vybráno z IT

Westernové Red Dead Redemption 2 nabírá zpoždění do příštího roku

Red Dead Redemption 2
Red Dead Redemption 2 bylo nedávno ohlášené s příslibem letošního podzimu. Nebyl by to však herní průmysl, kdyby nedošlo k nějakým zdržením. Verze hry pro PC je přitom stále v nedohlednu.

Nové Red Dead Redemption 2 bylo ohlášené na začátku tohoto roku. Fanoušci, kteří s nadějí očekávají slíbené vydání na letošní podzim, si ovšem budou muset počkat do jara 2018. Rockstar Games vysvětlilo své rozhodnutí následovně:

„Tato hra, mapující život psanců v srdci rozlehlé a neodpouštějící Ameriky, bude první hrou, kterou Rockstar Games vyvíjí od píky výhradně pro konzole poslední generace. Potřebujeme tedy nějaký čas navíc, abychom se ujistili, že svým fanouškům předáme ten nejlepší možný zážitek. Omlouváme se za případná zklamání z odkladu, ale všichni ve firmě věříme, že bychom měli hru vydat až poté, co bude skutečně připravena.“

Red Dead Redemption Screens 6Red Dead Redemption Screens 5Red Dead Redemption Screens 4

Na letošní E3 2017 bychom se však mohli dočkat nových informací, snad i nějakých záběrů ze hry. Prozatím se musíme spokojit pouze se sadou screenshotů, které s největší pravděpodobností o vizuálu hry nevypovídají.

Red Dead Redemption Screens 1Red Dead Redemption Screens 2Red Dead Redemption Screens 3

Přestože se v minulosti vyskytly určité indicie, že by hra mohla vyjít na PC, stále žádné oficiální zprávy o vydání pro tuto platformu nejsou. I v případě Grand Theft Auto V se ovšem o vydání hry pro PC dlouho mlčelo. Mezitím se stihly vyprodat v dostatečné míře sklady hry pro konzole. Jistě někteří hráči, mající obě platformy, si tak hru koupili duplicitně a prodeje o to více vzrostly.  

Diskuse ke článku Westernové Red Dead Redemption 2 nabírá zpoždění do příštího roku

Úterý, 23 Květen 2017 - 17:16 | Tarman | Troku mimo téma této hry, ale hra zdarma: https...

Zobrazit diskusi