CDR.cz - Vybráno z IT

Zábava a kariéra se spojují: LinkedIn představuje herní prvky

Zdroj: Shutterstock

LinkedIn, jedna z největších platforem pro profesionální síťování, přináší inovaci, která by mohla zásadně změnit dynamiku služby. Namísto tradičního zaměření na hledání práce a budování pracovních vztahů se LinkedIn chystá rozšířit svou nabídku o herní zážitky.

Podle informací zveřejněných v magazínu TechCrunch bude LinkedIn nabízet hry založené na puzzle, které mají uživatelům poskytnout nový způsob zábavy a odpočinku.

Zatímco detaily ohledně samotných her nejsou zcela jasné, zdá se, že LinkedIn chce využít svou obrovskou uživatelskou základnu k vytvoření nového zážitku, který bude kombinovat zábavu s profesionálním prostředím. Jedním z potenciálních prvků her bude pravděpodobně hodnocení společností na základě skóre svých zaměstnanců. Tato inovativní myšlenka může změnit způsob, jakým firmy vnímají svou image a jaké kroky podnikají k zlepšení pracovního prostředí.

Zdroj: Shutterstock

Zatímco mnoho uživatelů LinkedIn očekává s nadšením příchod nových her, zůstává otázkou, zda budou tyto hry dostupné pouze pro placené předplatitele LinkedIn nebo zda je budou moci využívat i bezplatní uživatelé. Není také jasné, kdy přesně budou tyto hry uvedeny na trh, ale podle prvních informací to může být brzy.

Pro LinkedIn to může být zásadní krok směrem k diverzifikaci svých služeb a posílení své pozice na trhu profesionálního síťování. Zatímco síťování a hledání pracovních příležitostí zůstane jádrem platformy, nové herní zážitky mohou přilákat nové uživatele a prodloužit dobu, kterou stávající uživatelé tráví na LinkedIn. Jak se tato novinka bude vyvíjet a jaký bude její dopad na platformu a uživatele, to ukáže až čas.

Zdroje: 

Diskuse ke článku Zábava a kariéra se spojují: LinkedIn představuje herní prvky

Úterý, 19 Březen 2024 - 20:48 | Driscoll | +1 ♡
Úterý, 19 Březen 2024 - 19:20 | RedMaX | "pro profesionální síťování" :-D Za...
Úterý, 19 Březen 2024 - 16:44 | LipcaCZ | "Paráda", jako by nestačilo, že HR...
Úterý, 19 Březen 2024 - 12:26 | Pajka | to jako fakt? "LinkedIn, jedna z největších...

Zobrazit diskusi