CDR.cz - Vybráno z IT

Získejte kvalitní hry za levno. Square Enix spustil letní slevy

Deus Ex 00412032
Že je letní herní sucho doplněno poměrně početnými slevami ze strany všemožných herních vydavatelství, je už celkem běžná praxe. Tentokrát své hry za zvýhodněnou cenu nabízí Square Enix.

Japonská vydavatelská společnost Square Enix má ve svém arzenálu několik pořádně silných zbraní. Jmenovitě například značky Tomb Raider, Deus Ex, Hitman nebo Final Fantasy. A právě tyto hry, i několik dalších, teď můžete pořídit za poměrně slušné ceny.

Učinit tak můžete přímo na stránkách firmy, prostřednictvím digitální distribuce pomocí e-shopu (pro vstup klikněte sem). Hry jsou dostupné v různých verzích, na své si tedy tentokrát nepřijdou pouze majitelé PC, ale také konzolisté.

Tomb

Lara Croft: The Guardian of Light pořídíte za 2,50 euro, stejně tak třeba zmiňovaný Deus Ex: The Fall. Hodně slušnou cenovku dostal také Hitman: Absolution, 10 euro za obsah rozhodně stojí a jiné to není ani u Game of The Year edice hry Tomb Raider, kterou seženete ještě levněji, za 7,50 euro. 

Na své si přijdou i milovníci adventur, nechybí totiž ani novinka Murdered: Souls Suspect, u které se ovšem částka pohybuje mezi 23 a 42 eury, podle verze, kterou chcete zakoupit. Nenechte se ovšem zmást, ačkoliv se titul tváří velice zajímavě, náš odborník přes adventury, Martin Paytok, hře v recenzi udělil velice nízkých 2/10, a tak by v tomto případě mohlo jít o zbytečnou investici.

Po omezenou dobu lze navíc tyto hry a několik dalších (jako například Thiefa nebo starší díly Hitmana) získat v aktuálním Humble Square Enix Bundlu, který bude na internetu dostupný do konce příštího týdne. Ten je v mnohých případech podstatně výhodnější volbou, než nákup přes oficiální stránky. Za základní balíček s až šesticí titulů zaplatíte libovolnou částku od jednoho dolaru, za další šestici her navíc okolo 8 dolarů, a při zaplacení krásných 15 dolarů získáte celý balíček obsahující celkem 18 her. Tohle rozhodně nemůžete minout

Kompletní nabídku her vám představí také video výše.

Michal "MichalPospíchal" Pospíchal

V roli novináře se na herní scéně pohybuje už více než 9 let. V historii prošel několika velkými redakcemi, jako BonusWeb.iDnes.cz, naposledy se v roli šéfredaktora podílel na tvorbě serveru inGamer.cz, který byl 1. ledna 2014 sloučen s herní sekcí CDR.cz, kde nadále vedl rubriku. V červenci 2014 se na vlastní žádost přesunul na post editora magazínu. Od roku 2016 píše také pro DIIT.cz o technických a všeobecných tématech.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Získejte kvalitní hry za levno. Square Enix spustil letní slevy

Žádné komentáře.