CDR.cz - Vybráno z IT

Zkuste si For Honor nebo XCOM 2 tento víkend zdarma

For Honor 1
Pokud jste oddaní svým hracím strojům a nenecháte se odradit nechutně hezkým počasím venku, a pokud nevlastníte For Honor, máme pro vás dobrou zprávu. Pokud ne, máme jen obyčejnou zprávu: For Honor a XCOM 2 budou přes víkend přístupné zdarma.

Je další víkend a s ním i další krásný čas, kdy být uživatelem PC. Tento víkend si můžete užít For Honor, nejoblíbenější titul vašeho učitele dějepisu, a XCOM 2, postrach všech emzáků. Hrát můžete již nyní, a to až do této neděle. Po tuto dobu budete mít zdarma přístup jak k celé kampani, tak i multiplayeru. A pokud do sebe kopnete pár energeťáků, bez problémů přehrajete zdarma oba tituly skrz naskrz. 

Pokud se vám i přesto bude zdát víkend příliš krátký na přehrání, můžete si obě hry pořídit v 67-75% slevě, a prodloužit si tak svoji herní dobu na nekonečno (respektive, dokud budou fungovat servery...). For Honor vás tak vyjde cca na 375 Kč, XCOM 2 pak přibližně na 420 Kč. 

For Honor nejvíce zaujalo svým komplexním bojovým systémem povrchně podobným tomu z Mount & Blade a svou kouzelnou absurditou ve vyobrazování bojů vikingů se samuraji. Při vydání však značně zkazily chuť mikrotranskace, špatný netcode a absence dedikovaných serverů, ostatně jak jsme zmiňovali v naší recenzi

Od té doby se však mnohé změnilo, dedikované servery například přibyly, titul se dočkal hojného množství dodatečného obsahu a řádné optimalizace, po technické herní stránce. Kam se hra posunula, si můžete tedy tento víkend vyzkoušet zdarma a bezbolestně sami.

Totéž platí o XCOM 2, který leč dělá svému žánru čest, nechal se po svém vydání stáhnout dolů technickými potížemi, o který by nyní již mělo být postaráno. 

Zdroje: 

Pavel Vevera

Členem redakce inGamer.cz byl od samotného založení v roce 2012. Původně působil jako multisekční redaktor, přispívající jak články, tak video tvorbou, nakonec se však ustálil na textech. Jako externista od 1. ledna 2014 pokračuje v rámci herní rubriky CDR.cz, kam se redakce i část obsahu inGameru přesunula.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Zkuste si For Honor nebo XCOM 2 tento víkend zdarma

Žádné komentáře.