CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k Byl oznámen Deus Ex: Mankind Divided. Podíváme se do České republiky! [VIDEO]

Klasika přeboostněný screeny, ještě čekám OP první trailery a pak přijde vystřízlivění měsíc před uvedením

+1
-12
-1
Je komentář přínosný?

Ten trailer nějaký až moc akční, to se mi zrovna u téhle série ani trochu nelíbí :/

+1
-4
-1
Je komentář přínosný?

Dobrý den,

stačí se podívat i na trailery z HR, tam se taky vyskytovalo hodně akce. Navíc není třeba se obávat, že by vývojáři opustili od jedné z nejzákladnějších mechanik této série. Stealthu si užijeme až až. Navíc Deus Ex se dá hrát i ryze akčním způsobem (třeba bossové nešli porazit stealth způsobem, naopak zde by se mohli tvůrci poučit a mělo by to jít).

Eidos navíc nebyl spokojen u HR s umělou inteligencí, takže ji vylepší a ještě se nám bude stýskat po "casual" hratelnosti HR. Na závěr bych jen dodal, že trailer je pravděpodobně složen z předskriptovaných cut-scén.

+1
-7
-1
Je komentář přínosný?

Stealth způsob byl později patchnut do hry.

+1
-7
-1
Je komentář přínosný?

z principu se do traileru dává akce, protože je to "lákavější". Kdyby trailer byl o tom, jak se někde plížite 4 minuty mezi bednami, tak by to lidi unudilo k smrti.

A ačkoliv jsem spíš příznivec stealth hraní, tak jsem u Deus Ex vždy docenil tu možnost, že kdybych náhodou chtěl, tak můžu vytáhnout ten největší gun a na rovinu si to "vyříkat" s nepřáteli xD

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

to je nadseni.. ale kdyz pominu grafiku, tak to nevypada, ze by to alespon dosahlo urovne (hratelnosti; ruznych cest a zpusobu hrani; triskupinoveho zlepsovani [znalosti/xp/, augmentace, vylepsovani zbrani]; zajimaveho, propracovaneho, neklisoidniho pribehu,... puvodniho DX)
/obzvlast komicke bylo v DX HR to tlaceni hrace, aby hral non-lethal closecombat kvuli xp/
- pravda, mezi tou zaplavou dnesnich **** to asi vynikne ... ale delat z toho hype jen proto z tam bude "Praha, vole"...

+1
-6
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.