CDR.cz - Vybráno z IT

V epickém traileru na The Division tuhne krev v New Yorku i v žilách [E3 2014]

the_division_0
Tiché noci města, které nikdy nespí, v postapokalyptické budoucnosti plné chladnokrevných soubojů o přežití skutečně nikdy nedovolí zamhouřit oka.

E 3 Special

Nový atmosférický trailer Tom Clancy's The Division nás zanese do současného New Yorku, odkud se četnými časovými posuny dostaneme až do mrazivé budoucnosti. S přibývajícím sněhem na vozovkách chladne také krev místních občanů.

Trailerem nás provede monolog hlavního hrdiny plný filosofických řečí, myšlenek a příběhového pozadí nastalé apokalypsy.


Předchozí zpráva (10. června, 01:15)

Tom Clancy's The Division se připomíná v novém gameplay videu

Tom Clancy's The Division se nám sice odložilo o rok, to však vývojářům nebrání v tom, aby nám připomněli, na co se vlastně máme těšit. Na konferenci Microsoftu novinářům proto naservírovali novou ukázku ze hry.

Krátké gameplay demo jsme viděli už vloni, a tak nás letos tentokrát nečekal takový boom. Chviličku po nastartování dema si předvádějící už honili prsty v pouliční přestřelce v kooperaci pro čtyři hráče, z nichž jeden se zúčastnil pomocí tabletu a rozděloval úkoly zbylím třem.

Veškeré záběry byly zachyceny z pohledu jednoho hráče, a tak bohužel nevíme, jak bude hra na tabletu fungovat. Snad nám více ukáže samotný Ubisoft třeba už v srpnu na GamesComu. I přes krátkou stopáž ukázky jsme mohli zachytit některé futuristické vychytávky, které budou dostupné pro taktizování a zneškodňování v konfliktech. 

Pokud potřebujete dohnat znalosti ohledně Tom Clancy's The Division, doporučujeme přečíst naše nedávné preview.

Zpravodajství E3 2014 běží pod záštitou společnosti Intel Corporation

Děkujeme za zápůjčku výkonných Ultrabooků s procesory Intel Core.

Asus TaichiLenovo Yoga 13Dell Xps 12

Asus Taichi, Lenovo Yoga 13, Dell XPS 12

Diskuse ke článku V epickém traileru na The Division tuhne krev v New Yorku i v žilách [E3 2014]

Žádné komentáře.