CDR.cz - Vybráno z IT

Dojde k brzkému odhalení Mafia 3? Internet trousí další indicie

nepřehlédněte
Mafia 3 2
Mafia 3 je titul, na který čekáme jako na smilování a už bychom skutečně rádi věděli, jestli tak nečiníme zbytečně. Další indicie naznačuje, že k oznámení hry by mohlo už brzy dojít.

Mafia 3 je rozhodně jedním z nejočekávanějších titulů nejen české herní scény, a proto v nás každé špitnutí vyvolává velké nadšení. Teď se na povrch dostaly spekulace o tom, zda by konečně nemohlo k odhalení třetího dílu v blízkých dnech dojít. A to s ohledem na provedenou registraci domén Mafia3TheGame.com, MafiaIIITheGame.com, MafiaThree.com a MafiaThreeTheGame.com.

Říkáte si - adresy přeci může zaregistrovat kdokoliv. To jistě ano, registrátorem je ovšem společnost MarkMonito, která se stará o ochranu značek. Vysvětlení se ovšem nabízí dvojí. Tím prvním, se kterým jsme se v minulosti setkali už několikrát, a ve které urputně doufáme je, že oznámení Mafia 3 se skutečně blíží. 

V momentě, kdy dojde na oznámení hry, je pravidlem, že domény jsou registrovány tak, aby se mohly začít propagovat a v nejlepším dojde i ke spuštění oficiálních webů. Tím, že autoři hry využijí registraci skrze externí společnost, mohou do samotného finále oznámení hry dokonale tutlat a zapírat. A pak booom! Hráči nadšením kolabují.

To, že skutečně dojde k představení titulu, ve většině případů zároveň naznačuje fakt, že se hrou už se počítá a její vývoj je v pokročilém stádiu. Do karet hrají i zprávy, které jsme už v minulosti publikovali.

Druhou, tou smutnou, variantou je, že jde pouze o preventivní registraci společnosti MarkMonito pro případ, že by hra ve vývoji byla a nakonec spatřila světlo světa. Webová adresa by pak nebyla zneužita. To by ovšem nenaznačovalo její brzké odhalení. 

Pojďme spekulovat - napište nám do diskuze, kde byste rádi viděli Mafii 3 a jak byste si představovali její příběh. Tedy v případě, že se na ní skutečně pracuje... a my věříme, že ano.

Zdroje: 

Michal "MichalPospíchal" Pospíchal

V roli novináře se na herní scéně pohybuje už více než 9 let. V historii prošel několika velkými redakcemi, jako BonusWeb.iDnes.cz, naposledy se v roli šéfredaktora podílel na tvorbě serveru inGamer.cz, který byl 1. ledna 2014 sloučen s herní sekcí CDR.cz, kde nadále vedl rubriku. V červenci 2014 se na vlastní žádost přesunul na post editora magazínu. Od roku 2016 píše také pro DIIT.cz o technických a všeobecných tématech.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Dojde k brzkému odhalení Mafia 3? Internet trousí další indicie

Čtvrtek, 2 Červenec 2015 - 05:09 | PHiLiPZ | Jednotka bola super, dvojka ma uz nebavila. Mozno...
Středa, 1 Červenec 2015 - 23:16 | Pavel Kmotr | opravdu geniální nápad dát k tomu fake obrázek z...

Zobrazit diskusi