CDR.cz - Vybráno z IT

Dobrodružství Lary Croft se vrací v Temple of Osiris [E3 2014]

Lara
Japonská vydavatelská společnost Square Enix oznámila izometrický kooperační titul Lara Croft: Temple of Osiris. Ten bude sequelem staršího Guardian of Light.

E 3 Special

Zatímco na jedné straně výstava Electronic Entertainment Expo představuje nový díl zajeté AAA série Tomb Raider, na straně druhé přináší dobrodružství mladé archeoložky Lary Croft v trošičku jiném světle. Přední asijské vydavatelství, společnost Square Enix, totiž oznámilo zbrusu novou záležitost Lara Croft: Temple of Osiris.

Ta navazuje na předešlý díl Lara Croft and the Guardian of Light, který si v roce 2010 odnášel nadprůměrná hodnocení. "V novém zpracování se hlavní hrdinka podívá do Egypta, kde musí spojit síly s archeologem Carterem Bellem, který je jinak v pozici rivala," říkají zástupci Square Enix. Jejich úkolem bude osovobodit bohy Hóra a Issis ze zajetí a společně s nimi porazit ďábelského boha pouště, moře a bouře, války, temnoty a pána chaosu Seta. 

V kooperačním módu, který nabídne prostor až čtveřici hráčů, bude pro objevení posvátného chrámu potřeba dobré týmové spolupráce zahrnující nelehký boj s nepřáteli skrývajících se v egyptském podsvětí, řešení hlavolamů (puzzlů) a vyhábání se nastraženým pastím a léčkám. "Po celou dobu spolu budou hráči soutěžit o poklad, mocné artefakty a konečné vítězné vychloubání," lákají zástupci vydavatelství.

Datum vydání zatím nebylo stanoveno. Hra vyjde na PC, PlayStation 4 a Xbox One.

Zpravodajství E3 2014 běží pod záštitou společnosti Intel Corporation

Děkujeme za zápůjčku výkonných Ultrabooků s procesory Intel Core.

Asus TaichiLenovo Yoga 13Dell Xps 12

Asus Taichi, Lenovo Yoga 13, Dell XPS 12

Zdroje: 

Michal "MichalPospíchal" Pospíchal

V roli novináře se na herní scéně pohybuje už více než 9 let. V historii prošel několika velkými redakcemi, jako BonusWeb.iDnes.cz, naposledy se v roli šéfredaktora podílel na tvorbě serveru inGamer.cz, který byl 1. ledna 2014 sloučen s herní sekcí CDR.cz, kde nadále vedl rubriku. V červenci 2014 se na vlastní žádost přesunul na post editora magazínu. Od roku 2016 píše také pro DIIT.cz o technických a všeobecných tématech.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Dobrodružství Lary Croft se vrací v Temple of Osiris [E3 2014]

Žádné komentáře.