CDR.cz - Vybráno z IT

Microsoft oznámil Rise of the Tomb Raider [E3 2014]

Na traumatické zážitky je nejlepší najít si hobby. Zkuste třeba střelbu z luku, nebo tak něco... Microsoft na E3 konferenci oznámil pokračování Tomb Raidera. Sledujte CGI trailer.

E 3 Special

Restart série Tomb Raider z minulého roku je sice oblíbená a dokonce i docela dobrá akční záležitost, ale taky je to dost špatný Tomb Raider s tuctovým příběhem, naprosto nekorespondujícím s herní náplní. To, že Lara Croft zvrací po prvním zabití, jen aby v následující čtvrthodině oddělala desítky nepřátel a skáče po skalách s prostřeleným břichem, však nemohlo vývojáře z Crystal Dynamics odradit od sequelu.

Trailer ukazuje hlavní hrdinku na terapii, kde v depresích (asi kvůli všem těm matkám, co z nich udělala samoživitelky) vzpomíná na své předchozí dobrodružství... Jen aby se následně rozhodla, že nejlíp udělá, když se vrhne do dalšího. Zdali bude mít Rise of the Tomb Raider něco společného s provařenou legendou o kolonii Roanoke, na kterou odkazoval závěr prvního dílu, se zatím neví, vyjít by ale měl v roce 2015.

Zpravodajství E3 2014 běží pod záštitou společnosti Intel Corporation

Děkujeme za zápůjčku výkonných Ultrabooků s procesory Intel Core.

Asus TaichiLenovo Yoga 13Dell Xps 12

Asus Taichi, Lenovo Yoga 13, Dell XPS 12

Martin Paytok

Po přispívání do několika digitálních magazínů se v roce 2009 usadil jako redaktor na serveru RecenzeHer.eu, odkud později odešel na post zástupce šéfredaktora inGamer.cz. Ten se v roce 2014 stal součástí herní sekce CDR.cz. Vedle psaní o hrách se dlouhá léta věnoval recenzování filmů pro XB-1. V současnosti působí jako externí redaktor časopisu SCORE.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Microsoft oznámil Rise of the Tomb Raider [E3 2014]

Úterý, 10 Červen 2014 - 23:04 | Psycho Mantis | správně, pod slovem "odpad" si...
Úterý, 10 Červen 2014 - 12:47 | xvasek | No nevím, loňský TR byl IMHO příběhově hodně nad...

Zobrazit diskusi