CDR.cz - Vybráno z IT

Sherlock Holmes má deprese v českém traileru na Zločin a trest [E3 2014]

Sherlock Holmes 2
Pokračování zaběhnuté adventurní řady Sherlock Holmes od studia Frogwares nezapře inspiraci v L.A. Noire. Že případ může dopadnout zle, se můžete přesvědčit v novém videu s českým překladem.

E 3 Special

Holmes, Watson a sedm zločinů, jejichž řešení bude úplně jiné, než jsme zvyklí. Zatímco poslední Odkaz Sherlocka Holmese se nesl ještě v duchu klasických lineárních žánrových her, další díl, který u nás vyjde s podnázvem ve stylu nejslavnějšího Dostojevského románu, nabídne volnost při ohledávání míst činu i uvalování obvinění.

Sbírání důkazů, výslechy i finální ukazování prstem na pachatele bude o to záludnější, že podezřelých vždy bude víc, ne nutně budou mluvit pravdu a mezi dostupnými indiciemi najdete i takové, co vás dokážou dokonale svést ze stopy skutečného kriminálníka. K pověstné deduktivní práci tedy bude nutné přistupovat s maximální pečlivostí a využitím všech dosud neviděných mechanik, jež nám tvůrci společně s vylepšenou grafikou nabídnou díky přechodu na Unreal engine 3.

Sherlock Holmes 1Sherlock Holmes 3

PC verzi Zločinu a trestu v České republice a na Slovensku bude s českými titulky distribuovat Comgad. Varianty pro PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 a Xbox One půjdou do prodeje v původní anglické podobě.

Zpravodajství E3 2014 běží pod záštitou společnosti Intel Corporation

Děkujeme za zápůjčku výkonných Ultrabooků s procesory Intel Core.

Asus TaichiLenovo Yoga 13Dell Xps 12

Asus Taichi, Lenovo Yoga 13, Dell XPS 12

Martin Paytok

Po přispívání do několika digitálních magazínů se v roce 2009 usadil jako redaktor na serveru RecenzeHer.eu, odkud později odešel na post zástupce šéfredaktora inGamer.cz. Ten se v roce 2014 stal součástí herní sekce CDR.cz. Vedle psaní o hrách se dlouhá léta věnoval recenzování filmů pro XB-1. V současnosti působí jako externí redaktor časopisu SCORE.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Sherlock Holmes má deprese v českém traileru na Zločin a trest [E3 2014]

Žádné komentáře.