CDR.cz - Vybráno z IT

Kojima a Del Toro pracují na Silent Hillu s Normanem Reedusem [GC 2014]

Mokrý sen všech fanoušků hororu, na jehož splnění čekali více než dva roky, se stal skutečností. Tvůrce Metal Gearu má v rukou vývoj nového Silent Hillu! Máme pro vás trailer.

Gamescom Banner

Projekt byl představen teaserem (níže) na titul pojmenovaný P.T. od neznámých 7780s Studio na včerejší tiskové konferenci firmy Sony, přičemž z PSN si můžete stáhnout „interaktivní teaser demo obsahem nesouvisející s podobou finálního titulu“. Že se jedná o pokračování oblíbené série, kdo všechno je v něm zainvolvovaný a jaký je jeho pravý název poprvé vyšlo najevo na Twich kanálu uživatelky SoapyWarpig.

Hra s prozatímním pojmenováním Silent Hills vzniká ve spolupráci Hidea Kojimy a režiséra a scénáristy Guillerma del Tora (stanice FX momentálně vysílá jeho seriál The Strain na motivy knižní trilogie u nás vydané jako Zhoubný kmen, kterou napsal s Chuckem Hoganem). Podobu hlavnímu hrdinovi propůjčil Del Torův známý z natáčení upířiny Blade 2 a herecká hvězda televizní mutace The Walking Dead, kde ztvárňuje populárního Daryla Dixona, Norman Reedus.

Jediné další info, co v tuto chvíli víme s jistotou, je, že záležitost bude pohánět Fox Engine od Kojima Productions, aktuálně skloňovaný především v souvislosti s open-world stealth akcí Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain, více bychom se ale teoreticky mohli dozvědět již dnes, během Metal Gear eventu Konami, na němž Kojima samozřejmě nesmí chybět. 

Za podporu během zpravodajství GamesCom 2014 děkujeme:

Redaktoři CDR.cz během zpravodajství používají výkonný Ultrabook™ Fujitsu T904.

Martin Paytok

Po přispívání do několika digitálních magazínů se v roce 2009 usadil jako redaktor na serveru RecenzeHer.eu, odkud později odešel na post zástupce šéfredaktora inGamer.cz. Ten se v roce 2014 stal součástí herní sekce CDR.cz. Vedle psaní o hrách se dlouhá léta věnoval recenzování filmů pro XB-1. V současnosti působí jako externí redaktor časopisu SCORE.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Kojima a Del Toro pracují na Silent Hillu s Normanem Reedusem [GC 2014]

Žádné komentáře.