CDR.cz - Vybráno z IT

V novém videu nám Sniper Elite 3 přiblíží Tobruk [E3 2014]

Elite 2 0
Píše se rok 1942 a okupace severní Afriky německými nacisty a italskými fašisty je v plném proudu. Odpor jim na frontě působí britská armáda, a především náš hlavní hrdina, odstřelovač Karl Fairburne.

E 3 Special

Tobruk je přístavní město, které se mezi lety 1941 a 1942 stalo svědkem velkých krveprolití. Oběma proti sobě stojícími stranami bylo několikrát dobyto i ztraceno. Na místě operovala také československá armáda, bránící nejrizikovější západní pevnostní perimetr. Že se objeví i ve Sniper Elite 3 je asi nepravděpodobné, že ale nepůjde zrovna o procházku růžovým sadem, trailer rozhodně potvrzuje.

Pomocí vážné hudby podtrhuje atmosféru okupovaného města. Exploze, k zemi se řítící budovy, vyplašení britové, kteří se snaží bezpečně krýt před německou válečnou silou a hlavní hrdina s ledovým klidem likvidující nepřítele. Ohlušující boj v mžiku střídá tichá a přesná práce, kterou Karl komentuje slovy: "Jedna kulka může změnit historii." To a mnohem více hra nabídne.

Sniper Elite 3 vychází už 27. června pro PC a starou i novou generaci konzolí, tedy PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 a Xbox One.

Zpravodajství E3 2014 běží pod záštitou společnosti Intel Corporation

Děkujeme za zápůjčku výkonných Ultrabooků s procesory Intel Core.

Asus TaichiLenovo Yoga 13Dell Xps 12

Asus Taichi, Lenovo Yoga 13, Dell XPS 12

Michal "MichalPospíchal" Pospíchal

V roli novináře se na herní scéně pohybuje už více než 9 let. V historii prošel několika velkými redakcemi, jako BonusWeb.iDnes.cz, naposledy se v roli šéfredaktora podílel na tvorbě serveru inGamer.cz, který byl 1. ledna 2014 sloučen s herní sekcí CDR.cz, kde nadále vedl rubriku. V červenci 2014 se na vlastní žádost přesunul na post editora magazínu. Od roku 2016 píše také pro DIIT.cz o technických a všeobecných tématech.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku V novém videu nám Sniper Elite 3 přiblíží Tobruk [E3 2014]

Žádné komentáře.