CDR.cz - Vybráno z IT

Nový trailer k Sniper Elite 3 představuje stealth systém [video]

Elite 1
Už v červnu na našich monitorech zakempí třetí pokračování odstřelovačské série Sniper Elite. V pětiminutovém videu vývojáři demonstrují stealth systém a různé způsoby likvidace nepřátel a sabotáže objektů.

Původní Sniper Elite se na herní scéně objevil už v roce 2005, aby sklidil úspěch. Totéž už se ovšem nedá říct o druhém dílu z roku 2012, který se kvůli školáckým chybám stal veskrze průměrnou hrou. A nepomohla mu ani dvojice loňských datadisků Nazi Zombie Army, spíše naopak. 

Sniper Elite 3 nás zavede do druhoválečné severní Afriky a chystá se napravit to, čím nás v předešlém případě zklamal. Vývojářské studio Rebellion si tentokrát věří a hodlá nám naservírovat opravdový odstřelovačský zážitek. 

Elite 2Elite 3

Vše se má - jak jinak - točit kolem Hitlera (krycím jménem Šedý vlk), který v roce 1942 navštíví libyjské přístavní město Tobruk. Pro to, aby mohlo dojít k finálnímu výstřelu, se musí náš hlavní hrdina Karl Fairburne do města infiltrovat a splynout s jeho prostředím.

Jak ukazuje video, dopomůže nám k tomu zejména stealth systém, který byl v předešlém díle sice také přítomný, o tom, že by byl dvakrát funkční už se ale mluvit nedá. Nicméně, jak se můžete sami přesvědčit, i tentokrát při něm uděláme pořádný rámus. Doufejme tedy, že tentokrát nebude hra tolik zákeřná, aby naše snažení otočila proti nám.

Se značkou to nicméně zatím vypadá dobře, a tak to Rebellionu ještě chvíli budeme baštit. Verdikt stanovíme příští měsíc, právě 27. června 2014 by se totiž měla hra dostat na obrazovky majitelů PC a konzolí PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 a Xbox One.

Zdroje: 

Michal "MichalPospíchal" Pospíchal

V roli novináře se na herní scéně pohybuje už více než 9 let. V historii prošel několika velkými redakcemi, jako BonusWeb.iDnes.cz, naposledy se v roli šéfredaktora podílel na tvorbě serveru inGamer.cz, který byl 1. ledna 2014 sloučen s herní sekcí CDR.cz, kde nadále vedl rubriku. V červenci 2014 se na vlastní žádost přesunul na post editora magazínu. Od roku 2016 píše také pro DIIT.cz o technických a všeobecných tématech.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Nový trailer k Sniper Elite 3 představuje stealth systém [video]

Žádné komentáře.