CDR.cz - Vybráno z IT

Blizzard se těší triumfálnímu návratu na čínský trh

Zdroj: Shutterstock

Po více než patnácti měsících čekání se fanoušci Blizzardu mohou radovat, protože herní gigant se připravuje na triumfální návrat na čínský herní trh. Po dohodě s dlouholetým partnerem NetEase má Blizzard v plánu znovu uvést své oblíbené hry do Číny, což znamená, že hráči se mohou brzy těšit na své oblíbené tituly jako World of Warcraft a Overwatch 2.

Pro hráče to znamená, že mohou očekávat obnovení svých účtů a pokroku, který dosáhli dříve. Podle informací z Bloombergu je opětovné spuštění her v Číně plánováno na letní měsíce tohoto roku, což je pro fanoušky neuvěřitelně vzrušující zpráva.

Zvláště populární hrou v Číně je Overwatch, která má velkou základnu fanoušků a je také oblíbenou volbou pro profesionální hráče. Návrat Overwatche do čínského herního prostředí bude znamenat mnoho pro fanoušky a profesionální hráče v zemi, kteří se těší na návrat této epické hry.

Zdroj: Shutterstock

Navíc bude pro čínské hráče poprvé oficiálně dostupná hra Diablo IV, která byla vydána loni v červnu a rychle se stala velkým hitem. S návratem her z Blizzardu se otevírá také nová éra pro čínské hráče, kteří se mohou těšit na nejnovější a nejlepší tituly od tohoto herního giganta.

Tato dohoda také přináší zajímavý rozměr díky samostatné dohodě mezi Microsoftem a NetEase. Společnosti zkoumají možnosti, jak přinést hry od NetEase na konzole Xbox a další platformy, což by mohlo otevřít nové možnosti pro hráče po celém světě.

Celkově je návrat Blizzardu do čínského herního prostředí vítanou zprávou pro fanoušky po celém světě. Tento krok nejenže přináší radost hráčům, ale také posiluje postavení Blizzardu na globálním herním trhu a otevírá nové příležitosti pro budoucí spolupráci a inovace v herním průmyslu.

Tagy: 
Zdroje: 

Diskuse ke článku Blizzard se těší triumfálnímu návratu na čínský trh

Čtvrtek, 11 Duben 2024 - 15:25 | CyberAngel | "se těší triumfálnímu návratu" by mělo...

Zobrazit diskusi