CDR.cz - Vybráno z IT

Deus Ex: Mankind Divided ukazuje v ingame traileru futuristickou Prahu [E3 2015]

Deus Ex Mankind Divided 1
Jak už je známo, nový Deus Ex se bude odehrávat v našem hlavním městě. V novém traileru se můžeme, vyjma nových schopností Adama Jensena, pokochat i tím, jak si vývojáři představují srdce Evropy roku 2029.

E 3 Special 2015 Intel

Před dvěma měsíci byl oznámený nový Deus Ex: Mankind Divided. Už tehdy jsme se mohli rozplývat nad zvoleným zasazením. Přestože to nebude samozřejmě prvek, který by jakkoliv ovlivnil herní náplň, pro našince bude určitě zajímavé rozpoznávat české značky, nápisy, architekturu a památky.

Související články: 

V novém traileru, zkompilovaného ze záběrů ze hry, se můžeme podívat, jak si vlastně naši futuristickou budoucnost představují ve Square Enix. Je patrné, že si rokem 2029 své ručičky dostatečně uvolnili z okovů reality a naším městem je hra pouze volně inspirována.

Deus Ex Mankind Divided 4Deus Ex Mankind Divided

Jak moc se budeme v pokračování slavné série cítit jako doma se ovšem dozvíme až na začátku roku 2016 na platformách Windows, Xbox One a Playstation 4. 

Nezapomeňte sledovat herní sekci CDR pro kompletní přehled všech novinek z letošní E3 výstavy. Po celý týden vás budeme zásobovat denně desítkami článků, díky kterým vám nic neunikne. 

Zpravodajství E3 2015 ve spolupráci se společností Intel

 

Děkujeme za zápůjčku výkonných zařízení s procesory Intel Core.

 Lenovo IdeaPad Y50-70 a Dell Latitude E7450 

Diskuse ke článku Deus Ex: Mankind Divided ukazuje v ingame traileru futuristickou Prahu [E3 2015]

Žádné komentáře.