CDR.cz - Vybráno z IT

Deus Ex: Mankind Divided v prvních záběrech ze hry [E3 2015]

Deus Ex Mankind Divided Screenshot 01
Deus Ex: Mankind Divided se nám zatím představil jen ve dvou trailerech, přestože byl ten druhý složen z ingame záběrů. Návštěvníci na E3 si mohli osahat demo, a tak samozřejmě nesmí chybět jeho záznam.

E 3 Special 2015 Intel

V gameplay záběrech, které pořídil zahraniční server IGN, můžeme vidět Adama Jensena po letech v akci. Jako první jistě zaujme grafika, která plně využívá next-gen možností. Fanoušky „prvního“ dílu může potěšit, že se v zásadě mění jen vizuál. Human Revolution dostal akorát moderní přebal a pár nových next-gen technologií.

Související články: 


Změny doznal krycí systém, který se zdá být plynulejší a prostornější. Ve videu se dále představí nové, dosud nevídané schopnosti Jensena, jako například šoky na dálku, úpravy zbraní ve stylu Crysis, plátování v žáru bitvy a mnoho dalšího.

Square Enix přiznali, že v prvním díle upřednostili stealth přístup před tím akčním. V Mankind Divided se tedy budou snažit akční přístup propracovat více do hloubky. Těžko říct, zda to znamená, že bude tentokrát stealth přístup upozaděn nebo zda se vývojářům povede oba styly vybalancovat.

Už jednou od oznámení slibovali, že v novém díle se budou snažit lépe přizpůsobit bossfighty, které byly v Human Revolution jednou z achillových pat, pro stealth. Akční přístup nicméně vypadá tentokrát opravdu lákavě. 

Nezapomeňte sledovat herní sekci CDR pro kompletní přehled všech novinek z letošní E3 výstavy. Po celý týden vás budeme zásobovat denně desítkami článků, díky kterým vám nic neunikne. 

Zpravodajství E3 2015 ve spolupráci se společností Intel

Děkujeme za zápůjčku výkonných zařízení s procesory Intel Core.

Lenovo IdeaPad Y50-70 a Dell Latitude E7450

Diskuse ke článku Deus Ex: Mankind Divided v prvních záběrech ze hry [E3 2015]

Středa, 17 Červen 2015 - 22:48 | trodas | No, vypadá to sakra dobře. Stealth přístup je...

Zobrazit diskusi