CDR.cz - Vybráno z IT

Dishonored 2 v prvním traileru. V hlavní roli dvojice muž a žena [E3 2015]

Dishonored 2 2
Jak se dalo po včerejším úniku informací očekávat, Dishonored 2 přichází na scénu. Oproti prvnímu dílu se však obohacuje repertoár protagonistů – Corva Attana bude doprovázet Emily Kaldwin z konce prvního dílu.

E 3 Special 2015 Intel

Včera jsme vás informovali o omylem (?) odvysílané debatě vývojářů z Arkane Studios, kteří si připravovali svůj výstup na dnešní E3 konferenci Bethesdy Softworks. Ačkoliv nebylo nic oficiálně potvrzené, všechny souvislosti nasvědčovaly tomu, že se nejedná jen o slepý odhad. Pravdivost zprávy byla dnes potvrzena. Dishonored 2 bude. Bethesda jej představila během své konference prvním trailerem.

Související zprávy


Upoutávka o samotné hře mnoho neprozradí. Trailer svádí k myšlenkám, že se jedná o in-game trailer. Pro lepší úsudek si ale budeme muset počkat na záběry přímo ze hry. Dobrou zprávou (minimálně pro příznivce prvního dílu) ovšem je, že vizuální styl zůstane zachován. Tamější steampunková technologie nicméně poposkočila o pár kroků kupředu.

Dishonored 2 1Dishonored 2 3

Děj se odehrává 15 let po událostech prvního dílu. Právoplatná dědička trůnu, Emily Kaldwin, se dostane do sporu o moc s uzurpátorem z jiného světa. Na hráči pochopitelně bude ji pomoci tohoto cíle dosáhnout, a to buďto v kůži Emily či starého známého Corvo Attana. Jak jen budete chtít.

Na pomoc vám opět přispěchají nadpřirozené schopnosti. Jaké kousky dovede Emily, se můžete podívat ve videu. Od posledně se ale nic moc zvláštního nezměnilo. Dovednosti Emily vypadají sice ladněji, než ty, které měli hráči možnost využívat v prvním díle, ale zásadní odklon se nekoná. 

Dishonored 2 vychází příští jaro na počítače se systémem Windows, Playstation 4 a Xbox One. Nové konzole se zároveň dočkají remasteru prvního dílu. 

Nezapomeňte sledovat herní sekci CDR pro kompletní přehled všech novinek z letošní E3 výstavy. Po celý týden vás budeme zásobovat denně desítkami článků, díky kterým vám nic neunikne. 

Zpravodajství E3 2015 ve spolupráci se společností Intel

Děkujeme za zápůjčku výkonných zařízení s procesory Intel Core.

Lenovo IdeaPad Y50-70 a Dell Latitude E7450

Diskuse ke článku Dishonored 2 v prvním traileru. V hlavní roli dvojice muž a žena [E3 2015]

Žádné komentáře.