CDR.cz - Vybráno z IT

Bethesda omylem odvysílala diskusi vývojářů. Dishonored 2 vyzrazen? [E3 2015]

Dishonored_uvod
Dnes v noci „testovala“ Bethesda Softworks vysílání na Twitch.TV, aby byla připravena na svoji blížící se konferenci. Na jejím kanále byla slyšet diskuse zástupců z Arkane Studios, tvůrců Dishonored.

E 3 Special 2015 Intel

Vysílací kanál Bethesdy na Twitch.TV byl spuštěn o něco dříve, než bylo v původním plánu (15. června 3:30). Za černou obrazovkou byla slyšet diskuse dvou zástupců Arkane Studios – Harveyho Smithe (režiséra Dishonored) a Ralpha Colantonia (prezidenta společnosti). Tématem byla připrava pasáže během konference. 

Související zprávy


Debata neměla dlouhé trvání, všehovšudy okolo dvou minut. Okolo 45. vteřiny přímo zaznělo familiární slovo „honored“, ovšem vytržené z kontextu. Přenos byl zastaven až ve chvíli, kdy někdo řečníky upozornil, že je vše vysíláno do éteru. Ačkoliv se nedá příliš vyvodit, herní média se shodují na tom, že je řeč právě o Dishonored 2, jehož pokračování se ve vývoji skutečně nachází.

Původní Dishonored vyšel v roce 2012. Tři roky by jej tedy dělily od sequelu, což je na herní scéně poměrně běžná mezera mezi jednotlivými díly. Kritikou i fanoušky byl titul přijat velmi kladně. Mnoho českých i zahraničních médií dalo hře i absolutní hodnocení 10/10. I my byli hrou poměrně nadšeni – přečtěte si naši tehdejší recenzi.

Klade se otázka, do jaké míry byl tento leak pouhý omyl a do jaké předpřipravený tah. Poslední roky bývá bohužel poměrně smutným zvykem, že důležité informace opustí Los Angeles daleko před samotnou E3 událostí.

Bethesda si ovšem s „únikem“ nervy nedělá, celou situace vzala s humorem a na svůj Twitter napsala: „Test Twitche byl úspěšný. Nalaďte si nás zítra v noci pro další překvapení. #BE3“

Diskuse ke článku Bethesda omylem odvysílala diskusi vývojářů. Dishonored 2 vyzrazen? [E3 2015]

Neděle, 14 Červen 2015 - 19:08 | Jáchym Flídr | Úniky informací jsou možná pro fanoušky...
Neděle, 14 Červen 2015 - 17:37 | trodas | I reklama se dnes dá dělat nenápadně... a tohle...

Zobrazit diskusi