CDR.cz - Vybráno z IT

[E3 2015] Svátek hráčů startuje už příští týden. Seznamte se s nabídkou E3 2015

E 1
Velká show, přehršel herních informací, hluboké momenty radosti i zklamání a nezapomenutelné vzpomínky - to je Electronic Entertainment Expo. Co nabídne letošní ročník?

E 3 Special 2015 Intel

Měsíc červen už se pomalu blíží do své poloviny, a to pro herní scénu znamená jediné. Hráči oslaví svůj svátek, prostor totiž dostane světově nejdůležitější výstava zaměřená na zábavní průmysl - Electronic Entertainment Expo (E3).

Ta se už od svého prvopočátku odehrává v Americe. V historii několikrát změnila konkrétní místo konání, posledních pár let je ale standardním hostitelským městem Los Angeles, přestože příští rok by prostor mělo dostat Chicago. O tom se nicméně rozhodne až po skončení letošního jubilejního ročníku.

Proč jubilejního? E3 letos slaví velké výročí, už 20 let od doby, kdy se brány výstaviště otevřely poprvé. A i to napovídá, že tentokrát se musí jednat o opravdu nevšední podívanou a nezapomenutelnou show. Electronic Entertainment Expo už téměř pravidelně střídá skvělé a průměrné ročníky. Tím průměrným byl rok 2014, teď je tedy potřeba vytasit esa z rukávu.

E 2 0E 3

V rámci E3 se pravidelně dočkáváme odhalení dosud utajovaných her nebo jejich pokračování a upřesnění informací o těch, které jsou zatím ve stádiu vývoje. Nejde ale pouze o tituly samotné, neméně důležitý je také herní hardware a software. Právě E3 je místo, kde Microsoft, Sony nebo Nintendo odhalují své nové konzole, jejich upgrady a rozšíření.

První střípky, které kolem E3 2015 máme, značí, že programová náplň bude opravdu bohatá. My pro vás celou výstavu budeme opět sledovat a přinášet vám aktuální zpravodajství. Herní magazín CDR.cz se změní v nezastavitelný tok informací, které by měl mít každý správný pařan rozhodně pečlivě zmapované.

E 5 0E 4 0

Na titulní straně webu každý den najdete výběr toho nejzajímavějšího, kompletní speciál však můžete sledovat na adrese CDR.cz/Hry, kde pro vás budeme neustále tvořit nový a nový obsah. Minulý rok jsme vám během tří dnů konání akce přinesli stovky článků doplněných o exkluzivní obrázkové materiály a videa. A teď to nebude jiné.

Letošní ročník odstartuje v pondělí 15. června netradičně v půl čtvrté ráno tiskovou konferencí společnosti Bethesda, která něco podobného pořádá v rámci E3 vůbec poprvé. My pro vás budeme situaci sledovat a zásobovat vás vším, co by vám rozhodně nemělo zůstat utajeno. Z hlediska velkolepých prezentací pak dostane prostor i Microsoft, Electronic Arts, Ubisoft, Sony a Nintendo - viz. jízdní řád níže.

KonferenceDatumČasOčekáváme
Bethesda15.6.03:30Doom 4, Fallout 4
Microsoft15.6.18:30Rise of Tomb Raider, Halo 5, Gears of War Project, Forza 6
Electronic Arts15.6.22:00Battlefield, NFS 2015, Star Wars, Mirrors Edge: Catalyst, Mass Effect 4
Ubisoft16.6.00:00Assassin's Creed, Rainbow Six: Siege, The Division
Sony16.6.03:00Uncharted 4, Until Dawn, Gran Turismo
Nintendo16.6.18:00Mario Maker, Zelda
Square Enix16.6.19:00Just Cause 3, Deus Ex: Mankind Divided, Hitman, Kingdom Hearts 3

Na přiloženém infoboxu si můžete všimnou jen hrstky titulů, které na konferencích očekáváme. Na E3 samotné jich budou desítky, ne-li stovky a svého favorita si jistě najde úplně každý. Nemluvě o hrách, které si společnosti nechávají pečlivě uschované v trezoru a zraky hráčů trefí až ve světlech reflektorů či mimo ně ve zbytku týdne. 

Vedle klasických novinek vám budeme přinášet i exkluzivní E3 preview s prvními dojmy z her a souhrnými informacemi o nich. Chybět nebudou ani tématické články a blogy. V rámci našeho E3 speciálu se ještě před zahájením výstavy můžete těšit třeba na publikaci, která odhalí kompletní seznam dosud známých titulů, které budou na E3 k vidění, a stejně tak přehled vystavovatelů, jejichž účast je potvrzená.

Podívejte se na přehlídku desítky nejlepších trailerů loňské E3 2014.

E3 2015 startuje v pondělí, speciál herního magazínu CDR.cz ale právě teď. Nasedat, čeká nás chaotická jízda plná zábavy!

Zpravodajství E3 2015 ve spolupráci se společností Intel

Děkujeme za zápůjčku výkonných zařízení s procesory Intel Core.

Lenovo IdeaPad Y50-70 a Dell Latitude E7450

Tagy: 
Zdroje: 

Michal "MichalPospíchal" Pospíchal

V roli novináře se na herní scéně pohybuje už více než 9 let. V historii prošel několika velkými redakcemi, jako BonusWeb.iDnes.cz, naposledy se v roli šéfredaktora podílel na tvorbě serveru inGamer.cz, který byl 1. ledna 2014 sloučen s herní sekcí CDR.cz, kde nadále vedl rubriku. V červenci 2014 se na vlastní žádost přesunul na post editora magazínu. Od roku 2016 píše také pro DIIT.cz o technických a všeobecných tématech.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku [E3 2015] Svátek hráčů startuje už příští týden. Seznamte se s nabídkou E3 2015

Neděle, 14 Červen 2015 - 22:13 | Psycho Mantis | tak zítra to začíná, yay
Čtvrtek, 11 Červen 2015 - 19:31 | XY | A také tam bude české Kingdom Come

Zobrazit diskusi