CDR.cz - Vybráno z IT

GOG rozdává hru zdarma, která potěší hráče adventur

Na digitální distribuční platformě GOG máte nyní možnost získat zdarma hru, která potěší jak milovníky sci-fi adventur, tak i hráče her s hororovou atmosférou.

Až do čtvrtečních (25.8.) 15:00 máte čas si přidat v online obchodě s videohrami GOG zdarma hru Stasis.

Unikla Vám tato akce? Podívejte se do naší kategorie HRY ZDARMA, kde vám přinášíme pravidelný přehled aktuálních nadílek

Hra Stasis vyšla v roce 2015 a stojí za ní jihoafričtí herní vývojáři ze studia The Brotherhood. Před dvěma měsíci jste měli možnost na Gogu získat zdarma nejnovější hru od těchto vývojářů. Byla to adventura Beautiful Desolation.

Děj hry Stasis vás zavede na palubu vesmírné lodi Groomlake, která míří k Titanu. Vy jakožto hráč se vtělíte do role pasažéra vesmírného korábu Groomlake, který se právě probudil ze stáze. Trpíte bolestmi hlavy a zjišťujete, že celá vesmírná loď je na první pohled opuštěná. Musíte zjistit co se stalo s posádkou, vaši ženou a dcerou. Jak postupně procházíte lodními prostory, tak zjišťujete, že se na lodi odehrálo něco opravdu strašného, protože nacházíte mrtvé členy posádky a celá loď jakoby byla napadena nějakým mimozemským organismem. Stasis je klasickou point-and-click adventurou, ve které řešíte různé hádanky a hlavolamy, komunikujete s různými NPC postavami nebo počítači a pokud budete mít smůlu, tak i zemřete.

Dohrát hru Stasis vám zabere kolem 7 až 8 hodin vašeho času a na metacritic si tato hra vysloužila souhrnné hodnocení od odborných recenzentů 79, od hráčů pak uživatelské skóre 7,5.

Stasis můžete získat zdarma na tomto odkazu.

Tagy: 
Zdroje: 

GOG

Petr "Ereb" Vašíček

Redaktor CDR/DIIT píšící o všem, co souvisí s autorským právem, světem robotiky, stále záhadným vesmírem a technickými novinkami v oblasti vojenství. Cizí mu není ani svět videoher - rád s nostalgií vzpomíná na staré herní konzole a herní pecky, kvůli nimž už dnes člověk musí sáhnout po DOSBoxu.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku GOG rozdává hru zdarma, která potěší hráče adventur

Žádné komentáře.