CDR.cz - Vybráno z IT

Herní svátek právě začíná, letošní E3 slibuje velkou podívanou [E3 2016]

E 1
Nejdůležitější herní událost roku startuje a redakce CDR.cz je u toho. Sledujte s námi aktuální dění na herní scéně.

Cdre 3

Electronic Entertainment Expo, více známá jednoduše jako E3, oficiálně začíná až v úterý 14. června. To nejdůležitější se ovšem paradoxně pravidelně odehrává už dva dny předem. Jsou to velké novinářské konference, na kterých vydavatelské domy a vývojářská studia vytáhnou většinu svých trumfů. 

Právě dnes, úderem 22. hodiny, odstartuje konference společnosti Electronic Arts, následovat bude v 04:00 prezentace Bethesdy. V pondělí se v 18:30 bude pozornost soustředit na Microsoft, ve 22 hodin pak dostane hlavní slovo Ubisoft a v úterý v 03:00 hodin ráno Sony Entertainment. V 18:00 si pak přijdou na své fanoušci Nintenda.

Mezi tím nás ale čekají ještě další dvě důležité prezentace. V pondělí v 02:30 to bude demo Mafia 3, tentýž den ve 20:30 pak PC Gaming Show.

Celkově letošní nabídka slibuje hodně zajímavé herní kousky. Zmínit můžeme značky Assasin's Creed, Watch Dogs 2, o kterém už si vývojáři pustili ústa na špacír, The Division nebo RPG sága The Elder Scrolls. Mluvit se bude také o StarCraft 2, očekáváme odhalení zombie akce Dead Rising 4, informace o Battlefield 1, i možném oznámení nové Civilizace. Chybět určitě nebude překvapení E3 2015 - středověké For Honor nebo přiblížení Ghost Recon: Wildlands.

I letos jsme na CDR.cz připraveni zpravodajství z E3 kompletně pokrýt. Komunikujeme přímo s tvůrci her a v průběhu celého týdne vám budeme přinášet žhavé, ověřené informace, které by vám rozhodně neměly uniknout. Sledujte tedy herní sekci - karta "Hry" nahoře v menu, nebo přímo adresa CDR.cz/Hry.

Nezapomeňte sledovat herní sekci CDR (nikoliv pouze titulní stranu) pro kompletní přehled všech novinek z letošní E3 výstavy. Po celý týden vás denně budeme zásobovat desítkami článků, díky kterým vám nic neunikne. 

Zpravodajství E3 2016 běží pod záštitou společnosti Intel

Tagy: 
Zdroje: 

Michal "MichalPospíchal" Pospíchal

V roli novináře se na herní scéně pohybuje už více než 9 let. V historii prošel několika velkými redakcemi, jako BonusWeb.iDnes.cz, naposledy se v roli šéfredaktora podílel na tvorbě serveru inGamer.cz, který byl 1. ledna 2014 sloučen s herní sekcí CDR.cz, kde nadále vedl rubriku. V červenci 2014 se na vlastní žádost přesunul na post editora magazínu. Od roku 2016 píše také pro DIIT.cz o technických a všeobecných tématech.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Herní svátek právě začíná, letošní E3 slibuje velkou podívanou [E3 2016]

Žádné komentáře.