CDR.cz - Vybráno z IT

Humble rozdává zdarma DiRT Showdown! Berte, dokud mají

Dirt Showdown 1
Rozdávání her se poslední dobou velmi rozmohlo. Zajišťují skvělou propagaci herní značky, distribuční platformy a posílení hráčova účtu, díky kterému se v budoucna snáze vrátí. Nyní přišel na řadu Humble se závodní hrou ze série DiRT, nebo-li Colin McRae.

Hned na začátek článku se hodí upozornit, že se jedná o velmi úzce časově omezenou akci, která končí v sobotu 14. ledna, v 19:00 našeho času. Pokud jste tedy zavítali do tohoto textu krátce před uzávěrkou, přesměrujeme vás rychle do samotného obchodu Humble (odkaz)

K získání hry se stačí pouze přihlásit, uzmout titul a aktivační klíč přenést do svého Steam účtu, kde hra už zůstane navždy. Nutno dodat, že se jedná o verzi pro Windows, Linux i Mac zároveň.

Dirt Showdown 2Dirt Showdown 3

DiRT Showdown vyšel již v roce 2012, což je na poměry herní branže dávná doba, tedy má titul svůj prodejní vrchol pravděpodobně již za sebou. Oproti němu však stojí pokračování v podobě DiRT Rally, které vyšlo teprve vloni i na konzole současné generace a mohlo by z takového rozšíření povědomí o sérii těžit.

Nový titul vyplňuje roli arkádového spin-off ze série Colin McRae Rally. Fyzika aut je zde silně paranormální a karosérními masakry mohou místy připomínat až proslulý Flatout. Stačí zhlédnout výše uvedený trailer. Spojitost se značkou simulátorů tedy může být zavádějící, proto se hodí na tento fakt upozornit předem.

Názory na odklon z hlavní série byly při vydání velmi rozporuplné. Na agregátoru uživatelských a celosvětových hodnocení Metascore si od uživatelů vysloužil titul spíše průměrné ohlasy. Oproti tomu na Steamu si drží stabilně velmi kladná hodnocení.

Dirt Showdown 4Dirt Showdown 5

Pokud si ovšem potrpíte na jednodušší závody s příměsí běsu, oproti simulaci, stojí titul rozhodně za vyzkoušení. Řadíte-li se mezi milovníky nefalšovaných závodních simulátorů, pak doporučíme investovat čas spíše do jiného dílu ze série DiRT, popřípadě přímo Colin McRae Rally. Nic z toho však nemění nic na tom, že tento díl je nyní zdarma, až do soboty 14. ledna, 19:00

Diskuse ke článku Humble rozdává zdarma DiRT Showdown! Berte, dokud mají

Pátek, 13 Leden 2017 - 12:08 | BTJ | https://youtu.be/DoUHO-jFVxc?t=32 Ikdyz teda...

Zobrazit diskusi