CDR.cz - Vybráno z IT

Oslava pokračuje! Ubisoft tento měsíc nabízí The Crew zdarma

The Crew 42
Ubisoft už před nedávnem uspořádal nejdelší narozeninovou oslavu na světě. Oslavy probíhají již čtvrtý měsíc a stejně jako minule, i nyní budou obdarováni hráči, tentokrát s MMO závodním titulem The Crew.

V rámci svého 30. výročí slíbil Ubisoft hráčům 7 měsíců, kdy je bude pravidelně každý měsíc odměňovat titulem z produkce Ubisoftu zdarma. Oslavy se dostaly už do čtvrtého měsíce, během kterých zvládla společnost obdarovat svoji komunita hrami jako Prince of Persia: Sands of Time; Splinter Cell a Rayman Origins. Tentokrát budou radost z zejména milovníci závodních her, zdarma si totiž můžou stáhnout MMO závodní hru The Crew

The Crew přišlo na scénu s velkou, ambiciózní a svěží myšlenkou s obrovským potencionálem. Možnost závodit s kamarády po šířce Spojených Států Amerických zhuštěných do těch nejzajímavějších míst zní přeci skvěle. Celý nadějný titul však obsahoval několik háčků. 

Celé provedení bylo natolik nešikovné, že si titul při svém vydání vysloužil spíše průměrná hodnocení. Vyčítán mu byl špatný netcode, nešťastný interface, nedokonalá fyzika, ohyzdné textury, mikrotransakce, opomenutelný MMO aspekt a slabý příběh.

I přesto všechno se nebojíme titul doporučit k vyzkoušení, zejména teď, když je úplně zdarma. Jednak je to skvělá příležitost, jak dopodrobna prozkoumat něco, co mohla kdysi být nejlepší závodní hra a navíc, i přes všechny své neduhy, z něj dostanete minimálně několik hodin kvalitní zábavy.

The Crew si můžete stáhnout pouze přes uPlay klient.

Zdroje: 

Pavel Vevera

Členem redakce inGamer.cz byl od samotného založení v roce 2012. Původně působil jako multisekční redaktor, přispívající jak články, tak video tvorbou, nakonec se však ustálil na textech. Jako externista od 1. ledna 2014 pokračuje v rámci herní rubriky CDR.cz, kam se redakce i část obsahu inGameru přesunula.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Oslava pokračuje! Ubisoft tento měsíc nabízí The Crew zdarma

Čtvrtek, 15 Září 2016 - 22:59 | Arcao | Tu hru jsem kdysi dávno koupi a i skoro dohrál (...
Čtvrtek, 15 Září 2016 - 18:01 | Jan Smetana | link - https://club.ubisoft.com/cs-CZ/ubi30

Zobrazit diskusi