CDR.cz - Vybráno z IT

Splinter Cell zdarma ke stažení! Ubisoft obdarovává na počest svého výročí

Tom Clancys Splinter Cell Blacklist Jpeg Hd
Před měsícem jsme informovali o startu celoročního rozdávání ze strany Ubisoftu. Na počest svých třicátin se každý měsíc dočkáme jednoho dárku z herní historie společnosti. Tentokrát došla řeč na Sama Fishera, agenta ze série Splinter Cell.

Série Splinter Cell započala svoji kariéru v listopadu roku 2002. Od té doby vyšlo dalších pět dílů s nejnovějším Splinter Cell: Blacklist v chronologickém popředí (o tom kvalitativním by se dalo spekulovat). V současnosti už se jedná o klasiku, která položila důležité pilíře v žánru špionážních her. 

Splinter 1Splinter 2Splinter 3

Obecně nejuznávanější a nejkladněji hodnocené díly se řadí právě první díl společně s následným Chaos Theory. Pokud jste doposud neměli příležitost se k sérii dostat, pak darovací akce Ubisoftu přímo vybízí k doplnění znalostí. Nebo alespoň k vyplnění kolekce, která nemá nikdy dost. 

Před měsícem měli hráči možnost získat Prince of Persia: Sands of Time, taktéž nejlépe hodnocený díl ze své série. Tehdejší akce už je nicméně pryč, a tak mají všichni opozdilci už smůlu. Po stejně tak omezenou dobu jednoho měsíce je nyní možné získat prvního Splinter Cella.

Jaký bude další titul na počest 30. výročí společnosti, je zatím ve hvězdách, ale mělo by se jednat o přední značky, které Ubisoftu vydláždily cestu na vrchol herního průmyslu. Mohli bychom tedy očekávat tituly jako Assassin’s Creed, Rayman, Far Cry a další. Do konce roku nám stále zbývá pět měsíců, tedy pět her.

Diskuse ke článku Splinter Cell zdarma ke stažení! Ubisoft obdarovává na počest svého výročí

Úterý, 19 Červenec 2016 - 08:51 | xWing | Overovanie cez mobil nie je povinne, takze ziadny...
Pondělí, 18 Červenec 2016 - 11:18 | Fuzo | Chtěl jsem to zkusit, ale ověřování uPlay pomocí...
Čtvrtek, 14 Červenec 2016 - 16:30 | Jan Smetana | Link ...

Zobrazit diskusi