CDR.cz - Vybráno z IT

Ubisoft rozdává zdarma Rayman Origins! Berte dokud dávají

Rayman
Na letošní E3 ohlásil Ubisoft radostnou zprávu pro všechny milovníky her z jejich repertoáru. Na počest svých letošních třicátin se rozhodl postupně rozdat četné množství titulů, které z nich učinili úspěšnou společnost, jakou je dnes.

V červnu letošního roku se společnost Ubisoft na E3 neprezentovala jen novými tituly, ale také těmi starými. Zavzpomínala s diváky na dlouhou třicetiletou cestu, kterou doposud ušla, skrze upoutávku s krátkými prostřihy jejích her. Společně s tímto videem oznámila sympatickou akci, během níž bude po celý zbytek roku rozdávat ty tituly, které ji dovedly k úspěchu.

První možnost měli fanoušci už po samotném oznámení, kdy mohli získat Prince of Persia: Sands of Time. Červencovým titulem se dále stal první Splinter Cell. Oba tituly byly k mání po omezenou dobu, a opozdilci tak už nemají možnost hry získat.

Rayman 2 0Rayman 3

Po stejně tak omezenou dobu bude od zítřka k mání Rayman Origins, příjemně stylizovaná hopsačka a oddechovka pro hráče všeho věku. Ačkoliv je Rayman značka dlouholetá, dělí se na několik etap, lišících se vzájemně především grafickým kabátkem. Tou nejnovější je právě podoba, kterou nabízí Rayman Origins, beroucí si příklad z kořenů a zahazující mnohé 3D prvky, které série nabízela do roku 2011. 

Jedná se o skvělý titul, které se často v několika pasážích hraje takřka sám, ale o to větší atmosféru hráči nabízí. Ačkoliv v sobě nenese složité logické úseky, hratelností vše vynahrazuje a náročnost si vydobývá především reakčním hraním, kdy je nutné včas skočit na ten či onen stupínek. 

Svůj úspěch získal titul v sérii zaslouženě a rozhodně neuděláte chybu, když titul alespoň vyzkoušíte. Jedinou nutností je účet na platformě uPlay, do jehož knihovny se titul následně přidá. Ačkoliv je Rayman: Origins dostupný i na platformě Steam, stále je nutné pro jeho hraní přihlášení do uPlay. Škoda jen, že tímto se nepřidá do tamější knihovny položka navíc, která vždy potěší nejednoho sběratele. 

Rayman Origins můžete získat od zítřejšího večera. Do té doby máte poslední příležitost získat ještě předchozí nadílku Splinter Cell, který bude následně nahrazen. Nabídka Raymana vydrží ještě měsíc, kdy Ubisoft ohlásí další dárek. 

Nezapomeňte o akci informovat i přátele. Rayman Origins nabízí až čtyřčlenný kooperativní režim

Zdroje: 

Diskuse ke článku Ubisoft rozdává zdarma Rayman Origins! Berte dokud dávají

Úterý, 16 Srpen 2016 - 13:51 | Arcao | Super hra, doporučuji, hlavně s XBox 360...
Úterý, 16 Srpen 2016 - 13:51 | domo | Zdravím, máte tam chybku, Rayman Origins nie je...

Zobrazit diskusi