CDR.cz - Vybráno z IT

Sběratelská edice Zaklínače 3 bude obsahovat také karetní hru [GC 2014]

The Witcher 3 Wild Hunt Screenshot Gc 2013 04
The Witcher 3: Wild Hunt, u nás známý jako Zaklínač 3: Divoký hon, je jedním z nejočekávanějších RPG pro příští rok. Sběratelská edice hry toho nabídne opravdu mnoho, verze pro Xbox navíc přinese také exkluzivní obsah.

Gamescom Banner 0

Vývojářské studio CD Projekt RED prohlásilo, že nebude ke svým hrám z hlediska platforem připravovat exkluzivní obsah. Když se tedy publikum po oznámení sběratelské edice rozbouřilo kvůli tomu, že majitelé Xboxu toho zkrátka dostanou více, než ti, kteří si Zaklínače pořídí na PC nebo PlayStation 4, své tvrzení tvůrci poupravili. Nebudou prý ke svým titulům připravovat exkluzivní herní (!) obsah z hlediska platforem.

Wit Ce

Situaci vysvětlují tím, že se nějakou formou potřebují odměnit svým partnerům a tato varianta se nabízí jako schůdné řešení. A co že budou mít vlastníci Xbox One navíc? Fyzickou karetní hru Gwent, obsahující 150 karet, což je na společenskou hru poměrně slušné číslo. Podívejte se i na zbylý obsah edice.

Za podporu během zpravodajství Gamescom 2014 děkujeme:

Redaktoři CDR.cz během zpravodajství používají výkonný Ultrabook™ Fujitsu T904.

Michal "MichalPospíchal" Pospíchal

V roli novináře se na herní scéně pohybuje už více než 9 let. V historii prošel několika velkými redakcemi, jako BonusWeb.iDnes.cz, naposledy se v roli šéfredaktora podílel na tvorbě serveru inGamer.cz, který byl 1. ledna 2014 sloučen s herní sekcí CDR.cz, kde nadále vedl rubriku. V červenci 2014 se na vlastní žádost přesunul na post editora magazínu. Od roku 2016 píše také pro DIIT.cz o technických a všeobecných tématech.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Sběratelská edice Zaklínače 3 bude obsahovat také karetní hru [GC 2014]

Žádné komentáře.