CDR.cz - Vybráno z IT

The Witcher 3 v nových gameplay záběrech [GC 2014]

Zaklínač 3 je bez pochyby jedním z tahounů letošního GamesComu, o čemž se už dnes přesvědčí také tým našich redaktorů, který se pohybuje přímo na místě a jež čeká prezentace. Zatím pro vás máme šest minut z hraní.

Gamescom Banner 0

Mezi prvními jsme měli možnost vidět Witchera na GamesComu už minulý rok. Tehdy si pro nás vývojáři z CD Projekt RED připravili 45 minutovou předváděčku za zavřenými dveřmi a odhalili premiérový gameplay. Ačkoliv byla tehdy hra ve velice rané fázi, měla se čím chlubit. Třeba perfektní grafikou, propracovanými animacemi a působivým soubojvým systémem. 

Jak autoři hry s titulem pokročili se můžete podívat na novém šestiminutovém gameplay videu. To zabírá jak prostředí civilizace, tak opuštěná prostranství lesa, kde dojde také na bitvu. Určitě se ale nemusíte bát, že bychom se dalšího videa do konce GamesComu nedočkali. Těšit se můžete také na informace přímo z Kolína. 

Zaklínač 3: Divoký hon vychází 24. února 2015. Dostupný bude proplatformy PC, PlayStation 4 a Xbox One.

 
Za podporu během zpravodajství Gamescom 2014 děkujeme:

Redaktoři CDR.cz během zpravodajství používají výkonný Ultrabook™ Fujitsu T904.

Michal "MichalPospíchal" Pospíchal

V roli novináře se na herní scéně pohybuje už více než 9 let. V historii prošel několika velkými redakcemi, jako BonusWeb.iDnes.cz, naposledy se v roli šéfredaktora podílel na tvorbě serveru inGamer.cz, který byl 1. ledna 2014 sloučen s herní sekcí CDR.cz, kde nadále vedl rubriku. V červenci 2014 se na vlastní žádost přesunul na post editora magazínu. Od roku 2016 píše také pro DIIT.cz o technických a všeobecných tématech.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku The Witcher 3 v nových gameplay záběrech [GC 2014]

Čtvrtek, 14 Srpen 2014 - 18:51 | Psycho Mantis | nemůžu si pomoct, ale vůbec se mi nelíbí vyzáž...

Zobrazit diskusi