CDR.cz - Vybráno z IT

V mulťáku Call of Duty: Black Ops 3 se budete moci teleportovat [E3 2015]

Cod
O tom, že Treyarch na E3 odhalí nové Call of Duty: Black Ops 3 nebyl žádný pochyb. Prostor si na to vyhradil v rámci konference PlayStationu pořádané společností Sony. S denním odstupem nás teď zásobuje prvními upřesňujícími informacemi o hře.

E 3 Special 2015 Intel

Call of Duty už několik posledních pár let staví především na multiplayeru a jiné to není ani v případě Black Ops 3. Treyarch se ho tentokrát pokusil pojmout netradičním způsobem, promítnout s to má zejména na specializacích jednotek.

Související články:


Těch bude ve hře celkem devět, zatím známe šest z nich. Už z dřívějška známe základní čtveřici Ruin, Seraph, Reaper a Outrider, teď Treayrch přioznámil dvojici dalších - Prophet a Nomad, ke kterým poskytl také několik málo informací.

Prophet (prorok), nám to na bojišti pěkně zkomplikuje. A to zejména díky umění teleportace. Hráč se bude mít možnost vrátit na místo, na kterém se nacházel před dvěma vteřinami. Je to vlastnost, kterou měl v minulosti Reaper - ten o ní ale přijde. Jako kompenzaci ale získá možnost zmást nepřítele psychologicky, dokáže se na krátkou dobu ztrojit a pro nepřítele tak představuje třeba návnadu.

Cod 2

Druhou přioznámenou specializací je zmíněný Nomad. To je poslední přeživší člen eltiního bojového komanda operujícího v husté nebezpečné džungli. Jeho zbraň se v překladu nazývá “úl”, dokáže klást pasti a ovládat bezpilotní letadla. Z nich může vytvořit roj a dát nepříteli pěkně nechutnou spršku.

Call of Duty: Black Ops 3 vychází 6. listopadu 2015.

Nezapomeňte sledovat herní sekci CDR pro kompletní přehled všech novinek z letošní E3 výstavy. Po celý týden vás budeme zásobovat denně desítkami článků, díky kterým vám nic neunikne. 

Zpravodajství E3 2015 ve spolupráci se společností Intel

Děkujeme za zápůjčku výkonných zařízení s procesory Intel Core.

Lenovo IdeaPad Y50-70 a Dell Latitude E7450

Michal "MichalPospíchal" Pospíchal

V roli novináře se na herní scéně pohybuje už více než 9 let. V historii prošel několika velkými redakcemi, jako BonusWeb.iDnes.cz, naposledy se v roli šéfredaktora podílel na tvorbě serveru inGamer.cz, který byl 1. ledna 2014 sloučen s herní sekcí CDR.cz, kde nadále vedl rubriku. V červenci 2014 se na vlastní žádost přesunul na post editora magazínu. Od roku 2016 píše také pro DIIT.cz o technických a všeobecných tématech.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku V mulťáku Call of Duty: Black Ops 3 se budete moci teleportovat [E3 2015]

Žádné komentáře.