CDR.cz - Vybráno z IT

Call of Duty: Black Ops 3 v novém videu. Může něčím překvapit? [E3 2015]

Přehršel světelných i zvukových efektů, obrovská destrukční zóna, neustávající akce, chaos na bojišti a příběh bez nápadu - to je častý osud série Call of Duty. Jak se na scénář tváří Black Ops 3?

E 3 Special 2015 Intel

Rok se s rokem sešel, a tak jako už pravidelně na E3, ani tentokrát nezapomněl Activision odhalit nové Call of Duty. Těžit bude znovu ze značky Black Ops, už třetí díl nám opět nabídne svět futuristické války.

Související články: 


K vidění byla jak ukázka singpleplayerové složky, tak multiplayer. Představení hry pro jednoho hráče na E3 v podstatě zahrnovalo kooperační mód - tedy reální hráči proti umělé inteligenci. Vše odstartovala pasáž s pádem helikoptéry budoucnosti a následná už tradičně chaotická přestřelka mezi městskými ruinami.

Vidět můžeme širokou škálu využitých zbraní i moderních technologií jak z naší, tak ze strany nepřítele, stejně jako lehký náhled na interface hry nebo ukázku toho, jak si tvůrci z vývojářské společnosti Treyarch dokázali poradit s animacemi a atmosferickými cut-scénami.

Call of Duty se zejména v posledních letech, bohužel, hraje zejména kvůli multiplayeru. Nabízíme vám také trailer, který hru pro více hráčů vyobrazuje. Pokud se vám ale titul zdá nepřehledný už v singleplayeru, na mulťák raději rovnou zapomeňte.

Datum vydání je stanoveno na 6. listopadu. Autoři přislíbili beta test, jehož start je plánován na letošní srpen.

Nezapomeňte sledovat herní sekci CDR pro kompletní přehled všech novinek z letošní E3 výstavy. Po celý týden vás budeme zásobovat denně desítkami článků, díky kterým vám nic neunikne. 

Zpravodajství E3 2015 ve spolupráci se společností Intel

Děkujeme za zápůjčku výkonných zařízení s procesory Intel Core.

Lenovo IdeaPad Y50-70 a Dell Latitude E7450

Michal "MichalPospíchal" Pospíchal

V roli novináře se na herní scéně pohybuje už více než 9 let. V historii prošel několika velkými redakcemi, jako BonusWeb.iDnes.cz, naposledy se v roli šéfredaktora podílel na tvorbě serveru inGamer.cz, který byl 1. ledna 2014 sloučen s herní sekcí CDR.cz, kde nadále vedl rubriku. V červenci 2014 se na vlastní žádost přesunul na post editora magazínu. Od roku 2016 píše také pro DIIT.cz o technických a všeobecných tématech.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Call of Duty: Black Ops 3 v novém videu. Může něčím překvapit? [E3 2015]

Žádné komentáře.