CDR.cz - Vybráno z IT

Ve Fallout 4 si budete moci postavit vlastní vault i s fitkem [E3 2016]

Fallout 4 Dlc Vault Tec Workshop Screen 2
Jakoby Fallout Shelter měl k The Sims málo, tak přichází Fallout 4 dokončit to, co mobilní hříčka načala. Nová DLC přinášejí řadu novinek a změn, jednou z nich je velký obsah pro jednu z největších inovací do série.

Cdre 3

Související zprávy z letošní E3: 


Fallout 4 v sobě obsahuje stavitelský režim, jak jste se mohli dočíst v naší někdejší recenzi. V tomto režimu si můžete postavit vlastní základnu, případně opevnění. Řada lidí si v tomto modu vysloveně libuje a vytváří naprosto úchvatná díla. Bethesda si je toho pochopitelně vědoma, a tak nespí na vavřínech a této cílové skupině servíruje hodnotný obsah.

Contraptions DLC přinášející technické vymoženosti

Nový stahovatelný obsah s názvem Contraptions přinese do hry hromady technických udělátek, vedle kterých vypadá původní nabídka jako doba kamenná. Těšit se můžete na horské dráhy, výtahy a výrobní pásy. Obsah na sebe nenechává dlouho čekat, a k dispozici bude již příští týden.

Vault-Tec DLC nabízející možnost správy vlastního vaultu

Další DLC nabídne možnost spravovat svůj vlastní vault, čehož se některým fanouškům dostalo v mobilním Fallout Shelter, který nově bude vycházet i na PC. Z upoutávky se můžeme těšit na opravdu bohatý arzenál možností, jak si postavit své přístřeší k obrazu svému. Video naleznete výše.

Upoutávka na nové (pravděpodobně příběhové) DLC s názvem Nuka World

A poslední stahovatelný obsah přináší zábavní park v tématice Nuka Coly, který by měl obohatit lehce i příběh samotné hry, není však zatím známo jak a do jaké míry. Jedná se ovšem o spekulace, které staví své důkazy pouze na tom, že obě předešlá DLC se soustředili na budovatelskou součást hry. 

Nezapomeňte sledovat herní sekci CDR (nikoliv pouze titulní stranu) pro kompletní přehled všech novinek z letošní E3 výstavy. Po celý týden vás budeme zásobovat denně desítkami článků, díky kterým vám nic neunikne. 

Zpravodajství E3 2016 běží pod záštitou společnosti Intel

Diskuse ke článku Ve Fallout 4 si budete moci postavit vlastní vault i s fitkem [E3 2016]

Žádné komentáře.