CDR.cz - Vybráno z IT

Výzva pro čtenáře: Zeptejte se herních vývojářů na to, co vás zajímá [GC 2014]

nepřehlédněte
Inter
Od pondělního dne se naše tříčlenná výprava bude pohybovat v Německu, přímo v centru dění největšího evropského veletrhu GamesCom. Nasmlouvaných máme hned několik schůzek a řadu rozhovorů. Napište nám, co vás zajímá - zeptáme se za vás.

Gamescom Banner

Už v minulém článku jsme vám přinesli stručný přehled toho, co všechno vám plánujeme přinést z německého GamesComu. S jistotou vám můžeme říct, že si na veletrhu popovídáme s desítkami tvůrců, jmenovitě například s autory Zaklínače 3, se kterými vyrazíme na pokec hned po 45 minutové předváděčce hry, dále zavítáme třeba na stánek Wargamingu, abychom vám přinesli aktuální informace o World of Warplanes a dalších jejich titulech

Mluvit budeme i se zástupci Blizzardu, Electronic Arts, Ubisoftu a Activisionu. Vedle jejich velkého počtu nových her pro vás budeme testovat také postapokalyptické a velice působivé Survarium, Dying Light, War Thunder, Star Conflict, Shadowrun Online nebo Hellraid. Bude toho ale samozřejmě ještě mnohem víc. Další cesty nás zavedou na předváděčky her jako Alien: Isolation, Dream pro Oculus Rift, WildStarEtherium. Zbytek připravované nadílky naleznete v našem včerejším článku

Přinášet vám budeme jak dojmy z hraní, tak textové i video rozhovory. Koho a na co byste se chtěli zeptat vy? Napište nám otázku a adresáta do komentářů, na ty nejlepší dotazy vám seženeme odpověď! 

Za podporu během zpravodajství Gamescom 2014 děkujeme:

Redaktoři CDR.cz během zpravodajství používají výkonný Ultrabook™ Fujitsu T904.

Tagy: 
Zdroje: 

Michal "MichalPospíchal" Pospíchal

V roli novináře se na herní scéně pohybuje už více než 9 let. V historii prošel několika velkými redakcemi, jako BonusWeb.iDnes.cz, naposledy se v roli šéfredaktora podílel na tvorbě serveru inGamer.cz, který byl 1. ledna 2014 sloučen s herní sekcí CDR.cz, kde nadále vedl rubriku. V červenci 2014 se na vlastní žádost přesunul na post editora magazínu. Od roku 2016 píše také pro DIIT.cz o technických a všeobecných tématech.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Výzva pro čtenáře: Zeptejte se herních vývojářů na to, co vás zajímá [GC 2014]

Pondělí, 11 Srpen 2014 - 20:26 | Psycho Mantis | Máte pravdu, PhysX se dá počítat i přes CPU, v...
Pondělí, 11 Srpen 2014 - 13:06 | Dave Tramtunberk | Ne physx je fyzikální engine a mělo by být jedno...
Pondělí, 11 Srpen 2014 - 12:54 | Psycho Mantis | ^ PhysX je program, který z principu ubírá...
Pondělí, 11 Srpen 2014 - 10:33 | Dave Tramtunberk | Witcher 3, bude tam prý použit physx, ale jelikož...

Zobrazit diskusi