CDR.cz - Vybráno z IT

TÉMA – Vzhůru do Německa na GamesCom, co vám přinese náš speciál? [GC 2014]

Gc Special Uvodni
Rok se s rokem sešel a herní veletrh v Kolíně nad Rýnem se opět vrací. My samozřejmě nezůstáváme pozadu a posíláme do západních krajin tříčlenný tým.

Gamescom Banner

Tým ve složení Michal Klacik, Jan Mareš a Jiří Moos se příští týden vydá do sousedního Německa, aby pro vás získal zajímavé rozhovory, dojmy z prezentací a hraní nových titulů a přenesl alespoň skrze vaše obrazovky onu nabušenou atmosféru, kterou GamesCom bezpochyby má. A na co přesně se můžete těšit?

V pravidelných intervalech vám budete přinášet obsah z první ruky. Nadšenci postapokalyptických žánrů zajisté uvítají nové informace o Survariu, které do Kolína přivezou Vostok Games. Dále si vyzkoušíme hru Dream na poslední dobou čím dál tím populárnějších herních brýlích s virtuální realitou, Oculus Rift. Společenští hráči se dozvědí nové informace o FPS kooperační rubačce Hellraid od polského týmu Techland. 

Gc Special 1

Electronic Arts si pro nás připraví dlouhou prezentaci odkrývající celý arzenál her, mezi něž patří FIFA 15, NHL 15, Dragon Age: Inquisition, Battlefield: Hardline a The Sims 4. Snad se přitom také dozvíme, co se kutí ve studiích Bioware za novou hororovou hru, přeci jen nějak své čtyři hodiny na plátně zaplnit musí.

Gc Special 2

SEGA, která si nedávno poměrně pokazila své renomé, když vydala Aliens: Colonial Marines, snad definitivně utvrdí fanoušky série, že značku nehodlá pohřbít, a Alien: Isolation tak opravdu bude tím parádním survival hororem, jako který se zatím jeví.

Gc Special 3

Pokud se zdá, že už nyní je toho poměrně dost, věřte, že tímto mají naši udatní redaktoři zaplněný jen první den. Příznivci online RPG budou nadšeni z prezentací Shadowrun Online, Wildstar, Guild Wars 2 a také oznámení data vydání nového datadisku k World of Warcraft s podtitulem Warlords of Draenor.

Gc Special 4

Hry na hrdiny jsou žánrem oblíbeným, čehož si jsou vývojáři z CD Projekt RED velice dobře vědomi. Tímto vás samozřejmě lákáme na prezentaci jedné z nejočekávanější her, která se blíží. Zaklínač 3: Divoký hon by měl předvést gameplay ukázku o délce 45 minut. Této prezentace se bude účastnit náš fanatik (který dokonce svým světlým a dlouhým sestřihem Bílého vlka silně připomíná) do díla Andrzeje Sapkowského. 

Gc Special 5

Pokud naopak zůstaneme u online tématu, čeká vás například WarThunder, Star Conflict a nový titul od studia Targem, který bude prezentován na Oculus Riftu. Studio Tindalos Interactive nám dále ukáže real-time futuristickou strategii Etherium. A stále se neblížíme konci.

Gc Special 6

Exkluzivní ozkoušení World of Warships, očekávaná zombie akce Dying Light, dále Middle-Earth: Shadow of Mordor jakožto kombinace světa Středozemě s herními prvky série Assassin's Creed pod taktovkou Warner Bros. a Ubisoftem neustále vychvalované nové díly Assassin's Creed: Unity a Assassin's Creed: Rogue. Zkrátka nepřijdou ani tvůrci samotných nextgen konzolí SONY a Microsoft, kde je přislíbeno například demo z Quantum Break. Snad se dočkáme také nového videa z Uncharted 4: Thief's End

Gc Special 7

GamesCom je právem svátkem hráčů a o všech těchto hrách přineseme informace a v mnohých případech hlavně i rozhovory, z nichž některé můžete očekávat také ve formě videozáznamu. Celou tamější událost bude bedlivě sledovat také náš tuzemský redaktorský tým, který vás bude z našeho domova informovat o všem možném z každého koutu GamesComu.

S námi zůstanete informovaní po celé trvání této hráčské MekkySledujte nás i na Facebooku, kam vám Honza Jindra bude servírovat všechno, co byste neměli přehlédnout. 

Letošní rok je velmi nabitý, nové konzole se musí ukázat v plné parádě a my doufáme, že přineseme ještě mnohem více, než je v původním plánu. Všechno z GamesComu u nás můžete sledovat přehledně na jednom místě

Za podporu během zpravodajství Gamescom 2014 děkujeme:

Redaktoři CDR.cz během zpravodajství používají výkonný Ultrabook™ Fujitsu T904.

Tagy: 
Zdroje: 

Tomáš Herodek

Patřil mezi novou vlnu autorů serveru RecenzeHer.eu, kde se z pozice redaktora vypracoval na zástupce šéfredaktora. Od roku 2012 je členem redakce inGamer.cz, nyní spadající pod herní sekci CDR.cz, kde zpočátku působil jako externí redaktor. V červenci 2014 se přesunul na pozici zástupce vedoucího herní rubriky.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku TÉMA – Vzhůru do Německa na GamesCom, co vám přinese náš speciál? [GC 2014]

Žádné komentáře.