CDR.cz - Vybráno z IT

Uncharted 4 odhaluje první příběhové střípky. Půjde o poklad pirátů [E3 2014]

Uncharted 4
Vývojáři z Naughty Dog po konferenci Sony na Electronic Entertainment Expo promluvili o Uncharted 4: A Thief's End a nastínili, za čím se požene příběh hry.

E 3 Special

Přestože se tvůrci nerozpovídali kdo ví jak ve velkém, základní informace se poskytnout nebáli. Několik let po posledním dobrodružství odešel Nathan Drake na odpočinek, teď je ovšem nucen k návratu do světa zlodějů. V sázce je totiž příliš, údajně prý něco, co se přímo týká jeho osobního života.

Nathan se tedy vydává na honbu za historickým bájným pokladem pirátů. Tato velká výprava otestuje jeho fyzické limity, odhodlání a nakonec to nejdůležitější - ochotu obětovat se, aby zachránil ty, které miluje. Dokáže to? To se majitelé PlayStation 4 dozví příští rok.


Původní zpráva (11. června, 04:14)

Uncharted 4: A Thief's End odhalen v krátkém traileru [E3 2014]

V samotném závěru konference Sony dostalo své necelé tři minuty slávy také Uncharted 4. To tak bylo po spekulacích oficiálně odhaleno pomocí traileru

Očekávali jsme, že Sony věnuje Uncharted 4 podstatně více času. To jediné, co jsme však ze hry viděli, se skrývalo v necelých třech minutách. Hlavní hrdina hry, Nathan Drake, se probouzí na břehu řeky s tržnou ránou na hlavě a zřejmě kvůli otřesu si snaží vybavit, co se vlastně stalo. Vypadá to však, že se vzpamatovává.

Natahuje se po blízko ležící devítce, vytřepe z ní vodu a odchází směrem do džungle. Nic víc, nic míň. Přesto můžeme na videu alespoň zpozorovat, že Naughty Dog umí využít potenciálu nové generace konzolí. Animace jsou ještě realističtější a zobrazení emocí na úchvatně vymodelovaném obličeji je bezchybné.

Uncharted 4: A Thief's End je exkluzivní pro PlayStation 4, vyjde v roce 2015. Bližší informace se, doufáme, dozvíme co nevidět.

Zpravodajství E3 2014 běží pod záštitou společnosti Intel Corporation

Děkujeme za zápůjčku výkonných Ultrabooků s procesory Intel Core.

Asus TaichiLenovo Yoga 13Dell Xps 12

Asus Taichi, Lenovo Yoga 13, Dell XPS 12

Zdroje: 

Michal "MichalPospíchal" Pospíchal

V roli novináře se na herní scéně pohybuje už více než 9 let. V historii prošel několika velkými redakcemi, jako BonusWeb.iDnes.cz, naposledy se v roli šéfredaktora podílel na tvorbě serveru inGamer.cz, který byl 1. ledna 2014 sloučen s herní sekcí CDR.cz, kde nadále vedl rubriku. V červenci 2014 se na vlastní žádost přesunul na post editora magazínu. Od roku 2016 píše také pro DIIT.cz o technických a všeobecných tématech.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Uncharted 4 odhaluje první příběhové střípky. Půjde o poklad pirátů [E3 2014]

Žádné komentáře.