CDR.cz - Vybráno z IT

Techland přináší nový gameplay trailer na zombie akci Dying Light [E3 2014]

Dying Light Main
Polští vývojáři z Techlandu prosluli svou zombie survival akcí Dead Island. S příchodem nové generace osvěžili své herní portfolio pomocí akce Dying Light. Jedná se o velmi očekávanou hru, která v Los Angeles rozhodně nesmí chybět.

Techland uvolnil nový trailer na svou hru Dying Light k příležitosti masivní akce E3. Ve snímku se hráč seznámí se vším, co doposud o hře věděl. Zombie, akrobacie, rozlehlá prostředí, komplexní soubojový systém a hutná atmosféra. Tvůrci nezapomněli na opětovné upozornění, že teprve až po setmění začíná v Dying Light ta pravá zábava. Lze taktéž vypozorovat, že se zlepšily animace pohybů hlavní postavy.

S animacemi souvisí i systém pohybu, díky kterému se lze tak jednoduše prodírat okolo jakýchkoliv překážek. Techland slibuje, že se jedná o skutečnou lahůdku, již si hráči zamilují. Další podrobnosti a informace se dozvíme příští týden. Dying Light vyjde příští rok pro PC, PS3, PS4, Xbox 360 a Xbox One.

Zdroje: 

Michal Klacik

V roce 2010 začínal jako redaktor RecenzeHer.eu, od dubna 2012 působil na pozici editora serveru inGamer.cz. Počátkem roku 2014 se redakce i část obsahu inGameru přesunula pod CDR.cz. Tam nyní zastává pozici redaktora pro herní i IT rubriku.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Techland přináší nový gameplay trailer na zombie akci Dying Light [E3 2014]

Žádné komentáře.