CDR.cz - Vybráno z IT

Hellraid v novém traileru aneb pekelný Skyrim v kooperačním kotli [E3 2014]

Hellraid
Multiplayerový Hellraid se nám představil už na loňské E3, tehdy byl titul oznámen na PC a konzole předchozí generace. S novým rokem se však mění platformy a z Hellraidu se stává čistě next-genová záležitost, PC verze naštěstí zůstává.

E 3 Special

Nový trailer nám připomene, proč bychom se měli na titul těšit i po roce od jeho představení. Původně tato záležitost byla plánovaná jako mód pro Dead Island, vývojáři z Techlandu však dali hře vlastní prostor a nabídli hernímu publiku titul, o který je na scéně nouze.

Hellraid kombinuje nejlepší prvky z Dead Island a série The Elder Scrolls, pokud jste tedy měli vždy zájem o to si zahrát Skyrim s kamarády, ale letošní The Elder Scrolls Online vám nenabízí úplně to, o čem jste snili, brzy se vám naskytne příležitost.

Trailer představuje jednotlivé aspekty hry - tři módy kooperačního režimu (příběh, mise a aréna), RPG systém, vybavení, talentové stromy, souboje a crafting. Hellraid je rozhodně titul, který stojí za pozornost, škoda jen, že s přesunem na next-gen platformu se jej nedočkáme ještě letos, jak tomu bylo původně zamýšleno, ale až příští rok.

Zpravodajství E3 2014 běží pod záštitou společnosti Intel Corporation

Děkujeme za zápůjčku výkonných Ultrabooků s procesory Intel Core.

Asus TaichiLenovo Yoga 13Dell Xps 12

Asus Taichi, Lenovo Yoga 13, Dell XPS 12

Zdroje: 

Diskuse ke článku Hellraid v novém traileru aneb pekelný Skyrim v kooperačním kotli [E3 2014]

Žádné komentáře.